Jurnaliştii Realitatea TV migrează către România TV: Silviu Mănăstire a plecat cu tot cu emisiune

Jurnaliştii Realitatea TV migrează către România TV: Silviu Mănăstire a plecat cu tot cu emisiune

Silviu Mănăstire îşi va continua emisiunea „Dosar de politician“ la postul România TV FOTO obiectiv.info

Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii „Dosar de politician“, părăseşte postul de televiziune Realitatea TV şi îşi va continua emisiunea la România TV, după cum informează paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în urmă cu două săptămâni jurnalista Andreea Creţulescu a decis să părăsească Realitatea TV pentru postul concurent România TV, acum realizatorul Silviu Mănăstire a declarat, pentru paginademedia.ro, că va face emisiunea „Dosar de politician“ la România TV.
 
Emisiunea va debuta pe România TV în prima săptămâna din luna ianuarie, cât despre motivele plecării, Silviu Mănăstire consideră că „la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul  «Dosar de politician» şi pentru a-l duce mai departe“. 
 
„Oamenii de la România TV cu care am discutat sunt profesionişti, iar venirea mea este leagtă de faptul că am primit toate asigurările că formatul emisiunii va fi respectat, că va fi păstrată independenţa emisiunii şi că nu vor exista ingerinţe editoriale“, a mai spus Mănăstire pentru paginademedia.ro.
 
De asemenea, realizatorul TV a ţinut să le mulţumească jurnaliştilor de la Realitatea TV, dar şi patronului postului, Cozmin Guşă, pentru că „s-a luptat să păstreze independenţa editorială şi să protejeze acest proiect“.
 
Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în urmă cu doi ani, iar la început a realizat emisiunea „Dosar de candidat“, care ulterior s-a transformat în „Dosar de politician“. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: