Jurnalista Mari Jeanne Ion acuză Antena 3 că a trunchiat o înregistrare audio a Cristinei Ţopescu: „Asta e manipulare! Să vă fie ruşine!“

Jurnalista Mari Jeanne Ion acuză Antena 3 că a trunchiat o înregistrare audio a Cristinei Ţopescu: „Asta e manipulare! Să vă fie ruşine!“

Cristina Ţopescu FOTO arhivă

Jurnalista şi producătoarea Mari Jeanne Ion a criticat televiziunea Antena 3 pentru faptul că a difuzat o înregistrare vocală trunchiată cu jurnalista Cristina Ţopescu.

Mari Jeanne Ion a criticat Antena 3 pentru faptul că televiziunea a difuzat un mesaj vocal trimis de Cristina Ţopescu lui Marius Chircă, fondatorul unei asociaţii pentru protecţia animalelor cu care jurnalista ţinea legătura.

Potrivit producătoarei TV, Antena 3 a trunchiat înregistrarea audio aşa încât să pară că regretata jurnalistă se plângea de probleme sale de sănătate, când de fapt ea se declara terorizată de reprezentanţii unui adăpost de animale, care voiau să-i ia câinii. Mai mult, Chirică nu a precizat data înregistrăriii audio. 

„O să spun, contrar obişnuinţei mele de a nu arăta cu degetul direct, că e urât ce fac acum unele televiziuni - cum e Antena 3 - care dau pe post bucăţi tăiate din înregistrarea făcută de Cristina pe telefon şi informaţii despre nu ştiu ce medicamente găsite în stomac. Să vă fie ruşine! Înregistrarea, pusă online de Marius Chirca (nu ştiu de ce a trebuit să pună înregistrarea în spaţiul public, nu l-am înteles), era referitoare la o situaţie cu nişte căţei! Nu era vorba despre nu ştiu ce crize avea ea sau probleme de sănătate. Da, avea nişte reacţii din cauza stresului şi a nervilor atunci când nu putea ajuta animăluţele din pricina oamenilor fără suflet. Dar cei de la Antena 3 au tăiat pur şi simplu doar bucata în care ea descria reacţia şi au eliminat restul discuţiei despre căţei. Asta se cheamă manipulare!“, a scris Mari Jeanne Ion. 

Ea a mai acuzat televiziunea că face speculaţii pe seama medicamentelor pe care le lua Cristina Ţopescu şi acuză Antena 3 de manipulare. 

„Povestea cu medicamentele e iarăşi o tâmpenie lansată că, vezi Doamne, poate că lua Cristina cine ştie ce pastile. Da, frate, lua! La fel cum iau şi eu, cum luaţi şi voi, la fel cum sânt sigură că ia şi moderatoarea asta, atunci când are o suferinţă. Nimic mai mult. Hai să nu mai lăsăm noi să se înţeleagă tot felul de tâmpenii, nu credeţi că ar fi cazul să fiţi decenţi? Cât despre întrebarea cu cele două locuri de muncă, pusă din vârful buziţelor domnişoarei - chipurile, colega din presă - nici nu vreau să mai comentez. E drept, mulţi moderatori şi-ar dori măcar să-i ajunga Cristinei la degetul cel mic...“, a fost mesajul producătoarei TV. 

 

Cine este Marius Chircă 

Marius Chircă este fondator al Asociaţiei pentru protecţia animalelor Kola Kariola şi un prieten al Cristinei Ţopescu, după cum declară bărbatul. El a făcut publică o înregistrare audio cu Cristina Ţopescu, în care aceasta mărturiseşte că nu se simţea prea bine, fiind îngrijorată de starea de sănătate a unuia dintre câinii săi.

Data înregistrării vocale nu este însă precizată de către fondatorul asociaţiei.

Textul integral al mesajului vocal trimis de Cristina Ţopescu: 

„Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac! Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat. Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar ăsta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îşi imaginează că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală, crede-mă! Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!“, se arată în înregistrarea trimisă de Cristina Ţopescu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: