Jurnalista Ioana Ţigănilă a demisionat de la Digi 24

Jurnalista Ioana Ţigănilă a demisionat de la Digi 24

Ioana Ţigănilă FOTO Digi 24

Jurnalista Ioana Ţigănilă, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi24, părăseşte staţia de ştiri după nouă ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioana Ţigănilă, realizatoarea programului „Jurnal Extern“ şi  unul dintre primii angajaţi ai postului, încă din decembrie 2010, a demisionat de la Digi 24, potrivit Pagina de Media.

Jurnalista va rămâne în preaviz până pe 15 decembrie. Ioana Ţigănilă a confirmat demisia de la postul de ştiri pentru Pagina de Media, fără a da mai multe detalii despre planurile pe care le are în ceea ce priveşte presa.

Potrivit sursei citate, jurnalista ar urma să se alăture unuia dintre proiectele TV pe care le pregăteşte Adrian Sârbu.

Cine este Ioana Ţigănilă

Ioana Ţigănilă a intrat în presă la 16 ani, la publicaţia Jurnalul Naţional. Ulterior a fost corespondentul săptămânalului de limba franceză Bucarest Hebdo.

A fost printre primii reporteri care s-au angajat la Digi24, în decembrie 2010. Înainte de postul RCS a mai lucrat pentru doi ani la postul B1 TV (2008-2010). 

Şi jurnalista Alice Iacobescu a părăsit recent televiziunea de ştiridupă şapte ani în cadrul Digi 24. 

Jurnalista a fost scoasă de pe post la o zi după ce a acordat un interviu pentru Paginademedia.ro, în care a vorbit despre demisia de la Digi 24, despre divergenţele legate de politica editorială, despre reţeta greşită de a copia alte staţii, despre folosirea în exces a termenului Breaking News, inclusiv în cazul Caracal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: