Jurnalista Antena 3, reacţie după ce a fost huiduită la protestul din Bucureşti: „Oamenii au ajuns la capătul răbdării şi nu mai fac diferenţa“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Antenei 3 Andreea Stroe a reacţionat, printr-un mesaj pe Facebook, după ce a fost huiduită minute în şir sâmbătă seara, la protestul din Bucureşti, în faţa Ministerului de Interne, alături de echipa sa.

Echipa Antena 3 a fost huiduită puternic, minute în şir, sâmbătă seara, la protestul din Bucureşti, în faţa Ministerului de Interne şi a părăsit manifestaţia sub protecţia jandarmilor. 

Reporteriţa Andreea Stroe a scris un mesaj pe Facebook prin care explică ce s-a întâmplat în Piaţa Revoluţiei şi spune că „nu a căzut pradă acelei nenorocite de abordări româneşti «dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea»“.

„Nu e victoria nimănui asupra nimănui. Oamenii au ajuns la capătul răbdării şi nu mai fac diferenţa. În definitiv, toată lumea vrea o ţară normală la cap în care să nu se mai întâmple abuzuri de niciun fel. Le mulţumesc colegilor şi prietenilor care m-au contactat să mă întrebe dacă sunt bine după episodul din Piaţa Revoluţiei. Sunt bine pentru că nu am căzut pradă acelei nenorocite de abordări româneşti «dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea». În definitiv, toţi eram acolo pentru Alexandra. Sau aşa am crezut...“, a scris jurnalista pe contul personal de Facebook.  

De asemenea, organizaţia ActiveWatch condamnă întâmplările de la protestul din Bucureşti: „Echipa Antena 3 a fost împiedicată de o parte dintre protestatari să transmită din faţa sediului MAI. Facem apel la raţiune şi la exprimarea democratică a opiniilor! Agresarea jurnaliştilor nu înseamnă mai multă justiţie.“

Mălin Bot s-a aflat în fruntea protestarilor care au huiduit echipa Antenei 3. Oamenii au strigat „Ruşine, ruşine să vă fie!“, „Antena 3, nişte derbedei!” şi „Slugile lui Dragnea“. După mai multe minute în care echipa televiziunii a fost înconjurată de oameni care îi huiduiau, au venit şi câţiva jandarmi care i-au înconjurat pe cei de la Antena 3. Protejată de jandarmi, echipa a aşteptat maşina televiziunii pentru a pleca.

DREPT LA REPLICĂ MĂLIN BOT

„Sunt acuzat că m-am aflat ”în fruntea protestatarilor” care ar fi ”agresat” o echipă Antena 3 la un protest din Piaţa Revoluţiei. 

Informaţiile sunt false şi calomnioase atât la adresa mea, cât şi la adresa celor care au protestat în acea seară. 

Eu nu am făcut nimic altceva decât să filmez scenele, exact aşa cum au filmat zeci de alţi jurnalişti prezenţi la fata locului.  Echipa Antena 3 nu a fost agresată. Câţiva dintre protestatari au huiduit la vederea microfonului cu sigla acestei televiziuni din motive pe care le înţelege orice om onest. 

Informaţia falsă că eu m-am aflat ”în fruntea” unui grup care ar fi comis o agresiune la acel protest este o denigrare serioasă, care îmi afectează grav imaginea şi de aceea solicit acest drept la replică“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite