Jurnalista Andreea Dumitrescu, autoarea întrebării virale despre aria cercului, pleacă de la Realitatea Plus

Jurnalista Andreea Dumitrescu, autoarea întrebării virale despre aria cercului, pleacă de la Realitatea Plus

Andreea Dumitrescu renunţă la colaborarea cu Realitatea Plus FOTO Facebook Andreea Dumitrescu

Jurnalista Andreea Dumitrescu, autoarea întrebării virale adresate Vioricăi Dăncilă despre aria cercului, a demisionat de la postul Realitatea Plus (ex Realitatea TV) după nouă luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Dumitrescu pleacă de la Realitatea Plus şi va apărea la un alt post de ştiri, unde se va ocupa tot de domeniul politic, potrivit Paginademedia.ro
 
Recent, jurnalista a pus-o în dificultate pe Viorica Dăncilă întrebând-o cum se calculează aria cercului, după ce fosta şefă PSD a declarat că a oferit meditaţii gratuite la matematică. Răspunsul fostei candidate la prezidenţiale s-a viralizat şi a stârnit o sumedenie de glume.
 
Andreea Dumitrescu s-a alăturat postului Realitatea TV în luna martie, după ce a demisionat de la TVR 1 ca urmare a faptului că şefii au retras-o de la PSD şi de la Parlament pe motiv că este „prea agresivă“. 
 
Într-un mesaj pe Facebook, jurnalista a subliniat că Realitatea TV i-a acordat libertatea de a-şi face meseria şi că plecarea nu are legătură cu echipa sau conducerea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: