Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat de la Digi 24: cum şi-a argumentat decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alice Iacobescu FOTO Digi 24
Alice Iacobescu FOTO Digi 24

Jurnalista Alice Iacobescu, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24, a demisionat de la televiziunea grupului RCS, scrie Pagina de Media.

Alice Iacobescu părăseşte postul Digi 24, după şapte ani în cadrul postului de ştiri. Într-o declaraţie pentru Pagina de Media, jurnalista a explicat:

„Consider că este momentul să fac o schimbare şi, în mod cert, o să fie o schimbare de substanţă. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, şi sunt convinsă că voi reuşi să fac asta şi de aici încolo. Voi vedea sub ce formă. În acest moment, nu ştiu unde mă duc, dar ştiu ce am de oferit.“

Alice Iacobescu a lucrat la Digi24 încă de la lansarea postului TV, în martie 2012. 

Lucrează în media de peste 20 de ani. Şi-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services, în perioada ‘96 - ‘99. În Intact a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena 3, de când s-a lansat postul (iunie 2005).

În anul 2012 a renunţat la Antena 3, unde realiza „Săptămâna de ştiri“, pentru noul proiect Digi24. S-a alăturat Digi24 cu o lună înainte de lansare, pe 1 martie 2012.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite