Juriul de la „Românii au talent“ încheie preselecţiile

Juriul
de la „Românii au talent“ încheie preselecţiile

Aspiranţii la marele premiu de 120.000 de euro îşi testează norocul şi talentele, în ultima gală de preselecţii, pe 4 aprilie, la Pro TV

În ultimul episod de audiţii, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre reanalizează prestaţiile concurenţilor şi îi aleg pe norocoşii care se vor lupta în galele live, pentru titlul de glorie şi cecul de 120.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al patrulea sezon al show-ului de succes de la Pro TV se îndreaptă cu paşi repezi spre alegerea câştigătorului ce va călca pe urmele talentaţilor din anii precedenţi, Adrian Ţuţu, Cristian Gog şi Bruno Icobeţ. Până la desemnarea premiantului, mentorii din juriu hotărăsc, pe 4 aprilie, de la 20.30, numele posibililor „eroi“ ai ţării.

Mihai Petre se va reîntalni cu „prietenii“ de la circul Bellucci, cunoscuţi verile trecute, de la „Serviţi, vă rog“. Pe scenă va urca şi un concurent îmbrăcat în cămaşă de forţă, ce va încerca să-l imite pe celebrul magician american de origine evreo-ungară Harry Houdini.

Dacă Andra, Andi şi Mihai Petre s-au delectat suficient la nivel vizual şi auditiv, unul dintre participanţi pare să încurce show-ul cu „MasterChef“ şi le răsfaţă gusturile, gătind pe scenă. Tot vineri, telespectatorii vor putea revedea toate „isprăvile“ celor doi prezentatori, Smiley şi Bartoş, de la aruncatul cuţitelor la ţintă, la probele de baschet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: