Juriul „iUmor“, ironizat de Paula Chirilă: „Bendeac, într-o altă eră, probabil ai fi fost actor de comedie“

Juriul „iUmor“, ironizat de Paula Chirilă: „Bendeac, într-o altă eră, probabil ai fi fost actor de comedie“

Paula Chirilă, pe scena „iUmor“ FOTO Antena 1

Actriţa şi prezentatoarea TV Paula Chirilă (43 de ani) a fost pe scena „iUmor“ şi a făcut glume pe seama membrilor juriului, actorul Mihai Bendeac (36 de ani), cântăreaţa Delia (37 de ani) şi rapper-ul Cheloo (41 de ani),

Cel de-al şaselea sezon „iUmor“ stã sub semnul roastului, astfel cã nici în cea de-a zecea ediţie a show-ului difuzat de Antena 1, din 4 mai, membrii juriului nu au scăpat de acest „tratament“. 
 
De data aceasta, Paula Chirilă a fost cea care a făcut glume pe seama lor, dar roast-ul ei a vizat şi alte vedete. 
 
„Cheloo, eşti un tip extraordinar. Eşti talentat, eşti fabulos.Vedeţi? Era nevoie de o actriţă care să spună chestia asta credibil. Cheloo, sub ambalajul ăsta de băiat dur, dacă îl tai în două are o inimă de aur. Chiar dacă nu are inimă de aur, tot a meritat să îl tai în două. Cheloo, mi-a mărturisit Cosmin Seleşi că a crescut cu muzica ta, bine, nu de tot, după cum se vede. Încă mai creşte“, i-a transmis Paula lui Cheloo.
 
Actriţa a continuat cu Mihai Bendeac: „Mihai, colegul meu, te-am văzut de nenumărate ori la teatru, bine, niciodată pe scenă. Auzi, eu am o curiozitate. Cei de la Teatrul de Comedie te plătesc ca să stai în sală să le vezi spectacolele? Eşti un fel de client fals sau cum? Mă rog, ştiu, ai să-mi spui că ai bani din cer. Oricum, ai tot respectul meu. Într-o altă eră, într-o altă ţară, probabil ai fi fost actor de comedie. Dar anul trecut ai încercat ceva nou, «X Factor». Nu puteai să încerci o pereche de pantofi? Era mai ieftin“.
 
Nici Delia nu a scăpat de glumele Paulei: „Cu Delia am foarte multe lucruri în comun. Uite, eu sunt aici la «iUmor», ea este în juriu şi niciuna dintre noi nu ar trebui să se afle în mod normal aici. Glumesc, nu, tu mănânci televiziune pe pâine... mănânci orice, pâine să fie“.
 
Actriţa îi atacă şi pe prezentatorii emisiunii, Dan Badea şi Şerban Copoţ: „Mă rog, televiziunea nu este pentru oricine şi cel care simte asta pe pielea lui chiar acum este Dan Badea. Am făcut o pauză ca să îl căutaţi pe Google. Dar este un om, în această sală, a cărui carieră înseamnă enorm pentru mine pentru că îmi arată şi îmi reaminteşte în fiecare zi că oricât de bogat şi de celebru ai deveni, într-o zi ajungi un oarecare şi trebuie să o iei de la capăt: Şerban Copoţ. A fost în Asia, unde mânca gândaci cu atâta poftă de ziceai că i-a adus de acasă. Nu mai târziu am aflat că ăsta era şi adevărul“.
 
Paula Chirilă şi-a început momentul cu o glumă la adresa ei şi a continuat cu vedete precum Aurelian Temişan, Gina Pistol: „Numele meu este Paula Chirilă şi precizez asta pentru că dacă nu mai apari o vreme la televizor, lumea te uită. Bineînţeles că există şi excepţii. Temişan, de exemplu. El apare foarte des şi, totuşi, oamenii nu îşi mai amintesc de el (…) Eu nu înţeleg roast-urile astea. Nu înţeleg de ce să îţi baţi joc de nişte oameni care au făcut ceva în ţara asta. E ca şi când m-aş apuca să spun că Gina Pistol e cea mai sexy femeie… a anului 1984. Ar fi urât. Alina Chivulescu a rupt în anul ăla“. 
 
 
„A fost o provocare pentru mine să onorez invitaţia de a participa la «iUmor» şi oricâtă experienţă pe scena teatrului aş avea, sã fac roast mi se pare foarte-foarte greu. Ba mai mult, pot spune că dupã momentul ăsta, respectul meu pentru «travaliul» unui stand-up comediant a crescut considerabil“, a mărturisit Paula Chirilã. 
 
„Am avut nişte emoţii înfiorătoare, de credeam că o să leşin pe scenă, mai ales că trebuia să spun nişte lucruri nu tocmai drăguţe despre nişte oameni pe care îi apreciez, pe care îi cunosc şi cu care mă întâlnesc mereu în show-urile tv. Nici juraţii nu au scãpat“, a mai completat artista. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: