Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu formează juriul show-ului „Dansează printre stele“, de la Antena 1

Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu formează juriul show-ului „Dansează printre stele“, de la Antena 1

Igor Munteanu, Cătălina Grama şi Mihai Petre vor juriza talentul concurenţilor de la „Dansează printre vise“ FOTO Antena 1

Cătălina Grama (Jojo), Mihai Petre şi Igor Munteanu formează juriul emisiunii „Dansează printre vise“, competiţie ce va debuta în această toamnă la Antena 1.

Show-ul, realizat după cel mai longeviv format de dans din lume, „Dancing with the Stars“, prezintă telespectatorilor, după cum declară Mihai Petre, „un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesionişti cu experienţă şi vedete. Competiţia va fi una acerbă şi spectaculoasă“.
 
Mihai Petre şi Igor Munteanu vor urmări ca regulile fiecărui stil de dans să fie respectate cu stricteţe de către concurenţi. „Voi fi sincer şi obiectiv, deoarece ştiu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun şi mai ştiu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mişcări emoţiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepţională, voi fi cât se poate de obiectiv“, a declarat Igor Munteanu. 
 
„Spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel“, a dezvăluit la rândul lui Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.
 
Pe de altă parte, Jojo promite că va fi obiectivă, empatică, vigilentă şi foarte atentă la lucrurile care nu sunt atât de evidente în momentul reprezentaţiei. „Phihologia concurentului se va situa în prim plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos şi pot face o medie corectă între talentul, hotărârea şi strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acurateţea dansului în mâinile şi inimile lui Mihai şi ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect şi complet“, a declarat Jojo. 
 
Cătălina Grama sau Jojo (33 de ani) este absolventă a Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii Hyperion din Bucureşti şi a avut numeroase proiecte de televiziune de succes. Printre producţiile cinematografice în care jucat se numără „Poker“ (2010), care i-a adus debutul pe marele ecran, iar apoi a continuat cu roluri în „Naşa“ (2011) „Ultimul corupt din Romania“ (2011) „S-a furat mireasa“ (2012) şi „Dead in Tombstone“ (2012). Tot în această toamnă, ea va putea fi urmărită într-un nou sezon al emisiunii „Serviciul Român de Comedie“, la Antena 1. În 2011, Jojo a participat, alături de tânărul Ionuţ Tănase, la concursul „Dansez pentru tine“, difuzat de Pro TV, competiţie pe care au şi câştigat-o.
 
Mihai Petre (35 de ani) este unul dintre cei mai premiaţi dansatori români, antrenor şi arbitru internaţional de dans sportiv. El şi soţia lui, Elwira, au fost de trei ori campioni naţionali la dans sportiv, semifinalişti la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 dansuri şi finalişti la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasaţi în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004. În 2012, ei au înfiinţat Academia de dans „Mihai Petre“, iar de trei ani organizează Concursul internaţional de dans sportiv Romanian Open. 
 
În trecut, Mihai Petre a făcut parte din juriul unor emisiuni-fanion ale postului Pro TV, precum „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“, dar a hotărât să semneze cu Antena 1 pentru că, spune el, este un mare fan al formatului „Dancing with the stars“, dar şi pentru că echipa de producţie este condusă de Mona Segall, alături de care a lucrat mai bine de zece ani. De asemenea, soţia lui, Elwira Petre, care a făcut parte din juriul ultimului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, va fi consilier de dans sportiv la „Dansează printre stele“.
 
Igor Munteanu (39 de ani) este un reputat coregraf din Republica Moldova. A făcut dansuri populare şi balet modern în Chişinău, a urmat cursuri de balet modern în Liov şi Kiev (Ucraina) şi de jazz în Moscova. A luat, de asemenea, lecţii de jazz la Broadway Dance Center, New York. A înfiinţat două şcoli de dans, prima în Braşov, în 2003, iar cealaltă în Chişinău, în 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai şi de câţiva ani participă în calitate de coregraf în diferite show-uri muzicale şi de talente din Chişinău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările