Jocuri murdare la „Masterchef“: între conflicte şi bezele ratate

Jocuri murdare la „Masterchef“: între conflicte şi bezele ratate

Pentru prima dată în acest sezon, concurenţii au gătit în aer liber FOTO Pro TV

O nouă ediţie „Masterchef“ a micşorat numărul concurenţilor rămaşi în cursa pentru marele premiu. După o probă „în deplasare“, cu ironii, jigniri şi conflicte, a urmat testul sub presiune cu... lovituri sub centură. Însă adevărata problemă a concurenţilor a fost tortul de bezea.

Ştiri pe aceeaşi temă

După un test eliminatoriu – în care judecătorul Daniel s-a amuzat teribil, în stilul caracteristic, iar Traian a părăsit competiţia – concurenţii au fost împărţiţi în două echipe. A urmat prima probă în deplasare, la mare, unde au gătit pentru o sută de persoane de pe şantierul naval.

Judecătorul Gabriel a cărui apetenţă pentru show e mult mai mare decât cea pentru gătit (probabil şi motivul pentru care este în continuare în concurs) nu a scăpat ocazia de a-şi ironiza colega, pe şefa de echipă Alexandra Shine, numind-o „şefuţă“ şi „divă“. 

 

Prepararea mesei pentru muncitori a continuat cu alte ironii, perişoare şi diverse reţete pentru ciulamale şi chifteluţe, conflicte printre oale de ciorbă, spatule linse apoi introduse din nou în cratiţele cu mâncare. La un moment dat, echipele s-au schimbat – fiecare echipă a preluat meniul celeilalte exact în stadiul în care se aflau preparatele, nervii unor concurenţi au cedat şi au urmat chiar ameninţări cu părăsirea concursului. 

Tot pe seama stresului – căci altminteri doar o ingnoranţă cumplită ar putea fi justificarea – putem pune şi gestul judecătorului Gabriel, care a pus direct pe foc o butelie cu gaz, încercând s-o încălzească. 

 
Cei o sută de muncitori au fost hrăniţi, echipele au plecat la Bucureşti, iar în bucătăria Masterchef li s-a spus şi verdictul: perişoarele n-au avut orez, ciorba de salată, în schimb, a avut orez, deşi n-ar fi trebuit să aibă, iar ciulamaua n-a avut nici cea mai mică treabă cu ciulamaua, după cum au apreciat cei trei membri ai juriului. 

A urmat testul sub presiune - de care unii concurenţi şi-au salvat pielea trimiţând în locul lor vechi „simpatii“ din echipă şi justificând gestul prin faptul că e o competiţie. Tortul de bezea le-a pus mari probleme celor aflaţi la testul sub presiune şi a dezlănţuit şi nervii juriului şi a adus noi comentarii pe tema regurgitării.
În urma acestei probe, Adrian Cepoi a greşit cel mai tare cu tentativa lui de bezea în ananas şi a părăsit competiţia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: