„iUmor“ revine la Antena 1. Când are loc premiera noului sezon şi ce cadouri au primit Delia, Bendeac şi Cheloo din partea concurenţilor

„iUmor“ revine la Antena 1. Când are loc premiera noului sezon şi ce cadouri au primit Delia, Bendeac şi Cheloo din partea concurenţilor

Show-ul „iUmor“ revine la Antena 1 cu cel de-al cincilea sezon FOTO Antena 1

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la Antena 1 în postura de membri ai juriului pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului „iUmor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, show-ul va avea premiera pe data de 25 februarie şi va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. 
 
Primii concurenţi au sosit din toate colţurile lumii la „iUmor“ cu mult avânt, încredere şi cu noi provocări pentru cei trei membri ai juriului, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci. 
 
Aspiranţii la marele premiu au adus cu ei numere spectaculoase sau chiar şi mici cadouri pentru Delia, Bendeac şi Cheloo. Astfel, concurenţii le-au dăruit de la pufuleţi, gustarea preferată a Deliei, până la farfurii pictate, legături de usturoi care să îndepărteze spiritele rele sau pălincă de caise.   
 
Primele zile de audiţii au făcut-o însă pe Delia să protesteze după ce unii dintre concurenţii care i-au plăcut nu au primit cele două voturi necesare pentru a intra in etapa următoare, cea a votului prin aplicaţia „iUmor“. 
 
Ca urmare, cântăreaţa a anunţat şi decizia ei: „Nu mai dau Like! Pare o slăbiciune a mea! Nimeni nu se bucură la un amărât de Like!“,  a spus cântăreaţa.  
 
Cei doi colegi au asigurat-o că votul artistei este foarte important, însă Delia are o altă părere. „Cântăreşte mai greu Like-ul meu?“, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar replica a venit rapid: „Daaa, viaţa nu e corectă!".
    
FOTO Antena 1
 
Cei care consideră că au umor şi că pot face o ţară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audiţiilor „iUmor“ pe casting.a1.ro/iumor/.
 
Fiecare dintre cele trei vedete îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up“ pentru „DA“ şi „Thumbs Down“ pentru „NU“, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. 
Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA“ de la membrii jurului vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor“. Votarea începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi, la ora 16:00. 
 
Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor“, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.
 
citeste totul despre: