Irina Baianţ şi Doru Todoruţ vor prezenta "Matinissimo", la TVR2

Irina Baianţ şi Doru Todoruţ vor prezenta

Soprana Irina Baianţ şi Doru Todoruţ aduc o nouă emisiune matinală la TVR 2      FOTO: TVR

Irina Baianţ, soprana care a făcut senzaţie în cel mai de succes musical al tuturor timpurilor, „Fantoma de la Operă” şi a emoţionat publicul cu apariţia ei la „Vocea României” şi Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral sunt prezentatorii unei noi emisiuni matinale la TVR2, Matinissimo.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
De luni până vineri, de la ora 10:10, cei doi îşi propun să aducă publicului momente de destindere, de bună dispoziţie, alături de cele mai importante şi actuale informaţii sociale, culturale, mondene. În plus, ca un ritual bine stabilit, în fiecare dimineaţă, pianistul Alex Burcă vine în "sufrageria" celor doi.
 
Matinissimo debutează duminică, 12 aprilie, de la ora 10.30 când, pe parcursul a 80 de minute, publicul va avea parte de o ediţie de sărbătoare a Paştelui, cu ouă înroşite, cozonac, iepuraşi, muzică dar şi cu invitaţi aparte, printre care maestrul Florin Zamfirescu, Nicole Cherry sau Irina Margareta Nistor.
   Irina Baianţ, Doru Todoruţ şi Alex Burcă, în "sufrageria" emisiunii "Matinissimo"
 
De luni până vineri, Matinissimo începe la ora  10.10 şi aduce, pentru 85 de minute, divertisment îmbinat cu informaţii şi discuţii interesante. Programul este transmis în direct, de luni până joi, ediţia de vineri fiind un best of al săptămânii. Şi - ca o excepţie - pentru că este Sărbătoarea Paştelui, primele trei ediţii sunt înregistrate, urmând ca din 15 aprilie Matinissimo să treacă la regimul normal de transmisiune în direct.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările