Ionela Năstase revine la TV după trei ani de pauză. Ce emisiune va realiza şi la ce post

Ionela Năstase revine la TV după trei ani de pauză. Ce emisiune va realiza şi la ce post

Ionela Năstase FOTO Facebook

Jurnalista Ionela Năstase se întoarce în televiziune după trei ani de pauză. Ea va realiza o emisiune de gătit şi interviuri la Digi 24, alături de chef Adi Hădean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Digi24 aduce în grilă emisiunea de gătit şi interviuri „La cină“, realizată de jurnalista Ionela Năstase, alături de chef Adi Hădean. 

Noua emisiune va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, iar prima ediţie va avea loc pe 30 mai. Primul invitat al Ionelei Năstase va fi Gică Popescu. 

Jurnalista se întoarce în televiziune după trei ani de pauză. Ultima dată a realizat emisiunea „După 2.0 ani“ la România TV, post cu care a colaborat timp de cinci ani. 

„Dragi prieteni, după mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Şi nu mă întorc singură, ci cu naşul Adi Hădean! Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriţi în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic şi social la... un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la TV, de pe stadion sau de pe podiumurile competitiilor internaţionale, din sala de operaţii, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate şi stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producţia fiecărei ediţii. Sper să ne urmăriţi şi să vă placă!“, a scris realizatoarea TV pe pagina sa de Facebook. 

Ionela Năstase are o experienţă de peste 20 de ani de presă. A lucrat la Jurnalul Naţional, apoi la Antena 1 (până în 2008) şi la Realitatea TV. S-a întors în grupul Intact în 2010, la Antena 3. Doi ani mai târziu, a trecut la România TV, notează Pagina de Media. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: