INTERVIU Mitchel Kotcha, finalist Vocea României: „Îmi plăcea să cânt şi genericul desenelor animate“ VIDEO

INTERVIU Mitchel Kotcha, finalist Vocea României: „Îmi plăcea să cânt şi genericul desenelor animate“ VIDEO

Michel Kotcha spune că vrea să continue cariera artistică deja începută FOTO Pro TV

Michel Kotcha, finalist la Vocea României care face parte din echipa lui Smiley, a povestit pentru „Adevărul“ felul în care trăieşte ultimele clipe înainte de finala show-ului de la Pro TV. Mai mult, acesta a spus cum a ajuns în România, de unde a pornit pasiunea pentru muzică şi ce va face cu marele premiu dacă va câştiga.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adevărul“: Michel, cum te-au afectat comentariile negative la adresa ta? Chiar tu mărturiseai în culise că ai citit nişte mesaje foarte urâte.

Michel Kotcha: Aceste comentarii m-au afectat, în sensul că mă simţeam de parcă nu eram om, simţeam că veneam de pe o altă planetă şi că ceva nu era în regula cu mine.

Cu toate acestea, ai fost trimis în finală datorită voturilor românilor. Te aşteptai la o asemenea susţinere într-o ţară străină?

Sincer, nu mă aşteptam să fiu votat de români, acest gest este un semn, al faptului că oamenii în România mă iubesc şi pentru ei vreau să merg mai departe cu această carieră. 

Ce ai simţit în momentul în care ţi-ai auzit numele în dreptul finaliştilor?

Bucurie, bucurie, bucurie, dar în acelaşi timp, emoţii; până la urmă au plecat din concurs nişte voci extraordinare şi am simţit nevoia să îi fac pe toţi mândri de mine.

De unde pasiunea pentru muzica? Am înţeles că mama a fost cea care ţi-a insuflat-o. Povesteşte-mi puţin despre începuturile în muzică.

Muzica a fost mereu prezentă în familia mea, toţi fraţii mei cântă, dar nu la nivel profesionist, aşa că, din când în când stăteam împreună şi cântam. Mama mea făcea parte dintr-un cor şi mergeam cu ea la repetiţii şi aşa am prins pasiunea pentru muzică. Îmi plăcea să cânt şi genericul desenelor animate. 

Cum te-ai hotărât să participi la Vocea României?

Cred că s-a hotărât cineva pentru mine. M-a înscris o cunoştinţă, fără să ştiu, după ce am fost  la karaoke, acolo unde şi-a dat seama că am ceva talent.

Cum ai ajuns în România?

Unchiul meu şi-a făcut studiile aici şi el a propus să vin şi eu.  Nu regret nicio clipă că am venit aici. Îmi place foarte mult.  

Cum e viaţa ta în România? Ţi-a fost greu să te acomodezi?

Într-adevăr, viaţa în România nu e uşoară întotdeauna. Mulţi români sunt plecaţi în afară în căutarea unui viitor mai bun, dar mie îmi place aici şi aici vreau să îmi trăiesc viaţa. La început mi-a fost puţin greu, din cauza climei şi a mâncării, dar m-am acomodat repede şi acum îmi place iarna foarte mult.

FOTO Pro TV

Vei rămâne aici dupa finalizarea studiilor?

Da, vreau să rămân aici după finalizarea studiilor pentru că aici mi-am petrecut aproape toată tinereţea, mi-am făcut o viaţă aici, la care nu voi renunţa niciodată.

În cazul în care vei câştiga, ce vei face cu marele premiu?

Îi voi mulţumi lui Dumnezeu, iar o parte din bani o voi dona unei fundaţii care ajută copiii defavorizaţi.

Ce le transmiţi oamenilor înainte de marea finală?

M-aţi susţinut până aici şi am nevoie de voturile voastre mai mult ca niciodată, vă rog să-mi mai daţi o şansă, să fiu Vocea României şi promit că nu vă voi dezamăgi niciodată.

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, şi Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, ambii antrenaţi de Smiley, vor lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro în finala Vocea României, difuzată în această seară de Pro TV, de la ora 20.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: