INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre noul sezon „Românii au talent“: „ Mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili“

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre noul sezon „Românii au talent“: „ Mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili“

Mihaela Rădulescu îşi face debutul în juriul show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a povestit, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“, despre „experienţa minunată“ de a face parte din juriul talent-show-ului „Românii au talent“, al cărui nou sezon va debuta vineri, 13 martie, la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu se va alătura, împreună cu Bebe Cotimanis, Andrei şi lui Andi Moisescu în juriul show-ului „Românii au talent“, despre care spune că are marele merit de a face dreptate oamenilor minunaţi. Într-un interviu pentru „Adevărul“, Mihaela Rădulescu a vorbit despre „oamenii straşnici“ care s-au prezentat la preselecţii, despre o nouă carte pe care o semnează şi care este „aproape în tipografie“, dar şi despre cum a pierdut numărul paginilor din povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de paraşutistul austriac Felix Baumgartner. Un interviu despre o persoană care „trăieşte după pofta inimii, cu contribuţia majoră a creierului.“

„Românii au talent“. Mihaela Rădulescu: „Românii pe care i-am jurizat sunt din toată gama, de la sublim la ridicol“

„Adevărul“: Pe 13 martie începe al cincilea sezon Românii au talent“. La ce ne aşteptăm de data aceasta? Mai sunt talente uimitoare în România?

Mihaela Rădulescu: Am tot auzit temerea asta din partea producătorilor emisiunii înainte să plecăm la preselecţii, au trecut, totuşi patru sezoane. Ei, iată că ne-am liniştit cu totii, chiar de la prima confruntare cu românii pe care i-am jurizat – sunt din toată gama, de la sublim la ridicol, dar i-am gasit şi pe cei care ne-au spulberat orice temere – da, avem români exagerat de talentaţi şi spun asta cu drag. Emisiunea aceasta are marele merit de a face dreptate unor astfel de oameni minunaţi, dar şi meritul de a umple sufletele celor care ne vor urmări cu emoţii colosale, de o frumuseţe pură.

Cum sunt concurenţii din Moldova faţă de cei din România?

Am auzit de la Andra şi Andi că în Moldova, la Chişinău, vom avea numai suprize plăcute. Aşa a fost, dar cel puţin în acest sezon, ne-au uimit cam la fel de mulţi şi în România. Deci, lupta va fi strânsă şi spectacolul de excepţie.

Ce te-a impresionat cel mai mult din ce ai văzut la audiţii? Ai folosit „golden buzz-ul“?

Numărul atât de mare al oamenilor cu talente uluitoare, care nu au avut până acum norocul de a fi livraţi publicului. Aş fi făcut câte o emisiune de divertisment reuşită, în fiecare oraş, fără vedete, doar cu oameni straşnici, cu personalităţi puternice, cu talente native neblagoslovite în vreo şcoală. Da, am folosit acel buton care trimite direct în semifinală un concurent redutabil. Sper să vă placă alegerea mea. Păcat că nu am putut apăsa golden buzz-ul decât o singură dată. Zău că aş mai fi avut vreo doi-trei semifinalişti, cel puţin după criteriile mele.

Ai eliminat pe cineva şi apoi ai regretat?

N-am regretat nicio eliminare de până acum, deşi mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili. Dar, astea sunt regulile, aşa e formatul şi e o emisiune concurs, deci cu învingători şi perdanţi. Partea bună e că şi perdanţii sunt vizibili şi au, în consecinţă, o şansă mare spre a fi remarcaţi.

„Românii au talent“. Mihaela Rădulescu: „Sunt, prin excelenţă, un om care Gândeşte Liber

Cum te simţi în postura de membru al unui juriu de talent-show? Este, totuşi, o premieră pentru tine.

Minunat, din prima clipă. Sunt într-o echipă de protagonişti, nu mai sunt eu singură la timona unei emisiuni şi acum mă desfăşor într-un format internaţional, care face cele mai mari cifre de audienţă pe planetă, oriunde s-ar difuza. Cum să nu mă simt perfect?

Cum sunt colegii din juriu? Aţi avut contre în privinţa vreunui concurent, pentru că deja ai dezvăluit că aveţi preferinţe extrem de diferite?

Am avut norocul să ne armonizăm relativ repede, să ne ascultăm unii pe alţii şi să acţionăm foarte cinstit ca juraţi, exact după preferinţele fiecăruia, după experienţa pe care o avem fiecare în domeniul nostru de reuşită. Am învăţat multe de la Andra, de la Andi, dar şi de la Smiley şi Pavel, căci toţi au „mâncat pe pâine“ patru sezoane de succes.

Ce te-a determinat să alegi Pro-ul? Ai mai avut şi alte oferte?

Am mai avut o ofertă de la o altă televiziune, dar s-au aliniat mai bine stelele pentru „Românii au talent“. Am ţinut cont şi de formatul care să mă reprezinte cel mai bine, dar şi de timpul alocat acestui proiect, astfel încât să nu fiu prea multă vreme departe de copilul meu. Îmi place la Pro şi pentru că, sunt prin excelenţă un om care Gândeşte Liber în atâtea privinţe.

Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV

În ce alte proiecte mai eşti implicată? Mai ai în plan să scrii vreo carte, după succesul avut de „Cum iubesc bărbaţii“? Şi dacă da, despre ce anume?

Lucrez aproape fără pauza la diverse campanii umanitare, alături de United Way, Salvaţi Copiii, Hospice Casa Speranţei şi alte fundaţii, inclusiv a mea. Sunt şi Ambasador pentru România al fundaţiei Wings For Life, aşa că mă ocup intens de promovarea maratonului caritabil din trei mai, când la Bucureşti şi în alte 50 de ţări, simultan, se va da startul acestei curse superbe - alergăm toţi pentru cei aflaţi în scaune cu rotile, cu adânca speranţă că banii pe care-i dăm la înscriere vor ajuta substanţial cercetarea pentru găsirea unui tratament al leziunilor măduvei spinării. Da, o nouă carte e aproape în tipografie, site-ul şi blog-ul meu (www.mihaelaradulescu.ro) sunt parte din activitatea mea zilnică şi au devenit un business online şi nu îmi iau prea multe zile libere, pentru că îmi place să muncesc, să-mi fac partea mea de treabă pe lumea asta.

Relaţia ta cu Felix Baumgartner a fost subiectul preferat al presei în ultimele luni, acum ceva timp spuneai că scrieţi prima pagină a poveştii voastre. La ce pagină aţi ajuns?

Dar cine le-a mai numarat? E adevărat, unii abia aşteaptă să le răsfoiască sau să le scrie cum le vine, dar povestea curge după cum simţim şi vrem noi. Şi sună omeneşte, ca orice altă poveste de iubire dintre doi oameni maturi, care ştiu cine sunt, ce vor şi ce frumoasă e libertatea de a trăi după pofta inimii, cu contribuţia majoră a creierului.

„Românii au talent“: ce aduce nou sezonul cinci

După ce caravana a poposit în mai multe oraşe din ţară, dar şi în Chişinău, show-ul „Românii au talent“ revine pe micile ecrane din 13 martie. Sute de aspiranţi la titlul de cel mai talentat român, printre care cântăreţi, mimi, dansatori, magicieni, pictori, balerini şi actori, s-au prezentat în faţa juriului. 

Noul sezon „Românii au talent“ va debuta cu un decor impresionant, noi reguli, dar şi un nou juriu, pregătit să găsească următorul „erou naţional.“ Cea mai mare noutate a sezonului cinci este componenţa juriului, după ce Andrei şi lui Andi Moisescu li s-au alăturat Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis. Cu patru membri ai juriului şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. Astfel, în situaţia în care un concurent primeşte doi de „DA“ şi doi de „NU“, va merge mai departe doar în cazul în care unul dintre cei patru îşi va schimba votul negativ într-unul afirmativ. În caz contrar, concurentul va pierde şansa de a câştiga titlul de cel mai talentat român şi premiul de 120.000 de euro.

Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis formează juriul „Românii au talent“ FOTO Pro TV

O altă noutate a acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare membru şi este marcat de un moment spectaculos de lumini.

„După patru sezoane «Românii au talent», în care am crezut că am văzut totul, am fost din nou surprins la Bucureşti şi am folosit pentru prima oară «golden buzz-ul», trimiţând un act artistic neaşteptat direct în semifinală“, a declarat Andi Moisescu.

De asemenea, noua ediţie beneficiază de steluţe albastre. Acestea nu garantează trecerea concurenţilor în semifinale, însă îi recompensează pe cei care primesc trei sau patru de „DA“ şi reuşesc să treacă în următoarea etapă eliminatorie.

„Românii au talent“. Juriul jurizează, iar pentru toate celelalte există Smiley şi Bartoş

Şi în spatele scenei, ca de obicei, atmosfera va fi întreţinută de Smiley şi Pavel Bartoş, care vor ajuta concurenţii să scape de orice emoţie sau inhibiţie şi să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Plini de umor şi puşi de fiecare dată pe glume sau farse, cei doi sunt încrezători că noul sezon va surprinde şi va fi unul memorabil pentru telespectatori.

„Cu fiecare sezon care trece, emoţiile sunt mai mari pentru că ştim că publicul se aşteaptă la şi mai mult şi tocmai de aceea încercăm, ne străduim şi, sperăm noi, reuşim să fim la înălţimea dorinţelor lor. Deşi suntem la al cincilea sezon, mă uimeşte efervescenţa cu care este înconjurată această emisiune. Mă surprinde în continuare, şi asta în sens pozitiv, că de la an la an vin din ce în ce mai multe talente şi din ce în ce mai diverse, ceea ce ne bucură enorm. Ca să putem face faţă acestui tăvălug de talente, ca punct de atracţie avem şi un nou juriu pe care vă invit să-l descoperiţi; este neaşteptat din toate punctele de vedere, în sensul bun. În rest, pentru toate celelalte, există Smiley şi Pavel Bartoş“, a declarat Pavel Bartoş despre noul sezon „Românii au talent“.

La rândul lui, Smiley spune că „noul sezon «Românii au talent» mi-a demonstrat mai mult ca niciodată că suntem un popor de oameni talentaţi, dar şi foarte inventivi. Mi-ar fi greu să exprim în cuvinte tot ce am trăit la preselecţii, dar un lucru îl pot spune cu certitudine: avem cu ce ne mândri. Avem talent din belşug, avem show, avem noutăţi, momente amuzante, dar şi foarte spectaculoase. Deci, începând de vineri, toţi ochii sunt pe «Românii au talent».“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: