INTERVIU Corbul a câştigat finala Masked Singer România. Cine este vedeta surpriză din spatele măştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marea finală de la Masked Singer România
Marea finală de la Masked Singer România

În final, marea aşteptare a publicului din România a luat sfârşit vineri seara, când cele patru vedete ajunse în finala „Masked Singer România” şi-au arătat identitatea. „M-am duelat cu toate măştile din lume”, a spus câştigătorul surpriză al emisiunii de la PRO TV.

După ce toate cele patru vedete din spatele măştilor au pus în scenă un spectacol desăvârşit, doar unul dintre ei a plecat cu trofeul acasă. După ce Leoaica şi Panda au fost demascaţi, lupta s-a dat între Corb şi Căpcăun, iar marele câştigător al primului sezon al emisiunii este nimeni altul decât Mugur Mihăescu, care a oferit un interviu pentru Click.ro.

Interviu cu marele câştigător

Click!: Spune-ne cum a fost această experienţă pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măştii?

Corbul: A fost o joacă, o întoarcere la copilărie şi ştiu că de la televizor s-a văzut al naibii de frumos.

Î: Cu ce alte măşti ai fi vrut să te duelezi?

R: M-aş fi duelat cu toate măştile din lume, nu asta era problema pentru mine. Măşti să fie! Că de duelat, ne duelam noi.

Î: Prezenţa ta în emisiune a fost un secret şi pentru cei apropiaţi. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

R: Nu le-am spus nimic, pentru că nu lipseam de acasă, nevastă-mea era la şcoală şi eu fugeam repede, filmam şi mă întorceam. Nu am ţinut niciun secret, decât pentru mine.

Î: Povesteşte-ne cum a fost experienţa ”plecatului de acasă” şi sosirea la platou. Înţeleg că era o adevărată aventură.

R: Era o aventură, ca să ajung la filmări parcam maşina într-o locaţie stabilită. Du-te în dubă, că te aştepta acolo, îmbracă-te, pe urmă te luau bodyguarzii. Dacă mă vedea cineva noaptea când mă întorceam de la filmări, zicea că răpesc nişte persoane. A fost frumos, a fost funny.

Află cine s-a ascuns în spatele celorlalte măşti şi citeşte interviuri cu ei pe Click.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite