India va avea propriul serial „Urzeala tronurilor“: cine vor fi protagoniştii

India va avea propriul serial „Urzeala tronurilor“: cine vor fi protagoniştii

Serialul „Game of Thrones“ va avea premiera mondială pe 12 aprilie

O versiune indiană a serialului-fenomen „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ se află în producţie şi urmează să fie difuzată de Sony Entertainment TV şi de un post de televiziune pakistanez, Ary News, care a făcut şi acest anunţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul, care se va intitula „Rani Mahal/ Paradisul reginei“, este inspirat din adaptarea pe micul ecran al seriei de romane fantasy „A Song of Fire and Ice/ Cântec de gheaţă şi foc“, semnate de George R.R. Martin, însă va avea o poveste cu totul diferită.

Astfel, spre deosebire de serialul produs de HBO, care dezvăluie intrigile, conspiraţiile şi lupta pentru Tronul de Fier din tărâmul mitic Westeros, dusă de câteva familii nobile medievale, seria indiană se va concentra asupra unui personaj feminin, cel mai probabil prinţesa Daenerys Targaryen, supranumită „Mama Dragonilor“, rol ce i-a adus faima actriţei Emilia Clarke

„Acţiunea din «Rani Mahal» va avea loc în anul 1857 şi va fi una dintre cele mai scumpe telenovele de pe micile ecrane. Serialul se învârte în jurul unei femei şi este inspirat din popularul serial american de fantezie «Game of Thrones»“, a declarat o sursă, citată de rt.com. În anul 1857 a avut loc o revoltă pe scară largă împotriva forţelor coloniale britanice din India.

Sakshi Tanwar o va interpreta pe Daenerys Targaryen FOTO itimes.com

„Daenerys Targaryen mai este numită şi «Mama Dragonilor» datorită celor trei dragoni pe care îi deţine. Daenerys şi fratele ei au fost exilaţi când tatăl lor a fost ucis, iar împărăţia i-a fost distrusă. Povestea prezintă ascensiunea ambiţioasei prinţese, puterea pe care o capătă şi cum foloseşte o întreagă armată pentru a răzbuna moartea tatălui său şi pentru a-şi recupera tronul. Apoi, mai există renumitele familii Lannister şi Stark, care sunt rivale“, notează Ary News referitor la acţiunea seriei.

Anita Hassanandani o va portretiza pe Cersei Lannister

Rolul principal, al prinţesei Daenerys Targaryen, va fi jucat de vedeta de televiziune Sakshi Tanwar, în timp ce Anita Hassanandani şi Parth Samthaan îi vor interpreta pe Cersei Lannister, respectiv Jon Snow.

Parth Samthaan îl va juca pe Jon Snow

Vestea vine cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea celui de-al cincilea sezon al serialului „Game of Thrones“, programat să aibă premiera mondială pe 12 aprilie. Producţia va fi difuzată simultan în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea, pentru prima dată de la debutul său.

Un adevărat fenomen al televiziunii moderne, serialul HBO „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ a ocupat primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din anul 2014 şi deţine acest titlu pentru al treilea an consecutiv.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: