Iarna-i ca vara. Vedetele de la „Masterchef“, la cuţite, la malul mării

Iarna-i
ca vara. Vedetele de la „Masterchef“, la cuţite, la malul mării

Elena Lasconi se enervează din cauza colegilor din echipa adversă. FOTO Pro TV

Pacha Man, Elena Lasconi, Gabriela de la Cheeky Girls şi colegii lor prepară bucate pentru o petrecere de botez, în staţiunea Mamaia. În ciuda peisajului inspiraţional, stresul, însă, le îngreunează sarcinile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipele conduse de Elena Lasconi şi de Pacha Man se mută din studioul de filmare pe plajă, pentru a prepara bucatele unui botez. 

Dacă oamenii profită de vacanţa la mare ca să se distreze, pentru vedetele show-ului culinar, vizita pe litoral nu este decât un motiv de îngrijorare când chefii le pun să lucreze contracronometru într-un local de lux. „Cred că toţi am fost intimidaţi“, descrie Laura Cosoi momentul în care a intrat în bucătărie. „Mi-aş dori să nu mă mai streseze“, zice şi Pacha Man despre comportamentul critic al profesorilor care le-au reamintit că n-au predat la timp farfuriile.

Din cauza stresului, se nasc controverse inerente. Dacă Monica se plânge că lumea a călcat-o pe picioare, coordonatoarea din echipa roşie e nemulţumită că membrii echipei albastre pun monopol pe uneltele de gătit. „Pacha, dacă atitudinea oamenilor tăi este aşa, eu mă duc şi iau toate produsele de care am nevoie şi nu le împart cu tine“, ameninţă Elena Lasconi.

Rapperul, însă, găseşte repede o explicaţie pentru situaţia conflictuală. „Echipa roşie era sigură că o sa câştige, însă acum ei sunt în pierdere şi vor să se certe cu mine“, ripostează Pacha Man. Cine are dreptate şi ce verdicte dau chefii, aflăm marţi, de la 20.30, la Pro TV.

În ediţia precedentă, Gina Pistol şi Ioan Isaiu au părăsit competiţia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: