Horia Vârlan, din nou la Prima TV: bucătarul se întoarce la emisiunea care l-a făcut celebru, „Cireaşa de pe tort“

Horia Vârlan, din nou la Prima TV: bucătarul se întoarce la emisiunea care l-a făcut celebru, „Cireaşa de pe tort“

Horia Vârlan se întoarce la emisiunea care l-a consacrat FOTO Prima TV

Horia Vârlan (51 de ani) revine la Prima TV, unde îşi va relua rolul de prezentator al emisiunii „Cireaşa de pe tort“, după cum relatează Click!.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce la începutul anului celebrul bucătar a părăsit postul Prima TV pentru a face parte din juriul show-ului pentru copii „Junior Chef“, de la Antena 1, Vârlan revine la emisiunea care l-a consacrat, „Cireaşa de pe tort“, odată cu difuzarea celui de al 13-lea sezon, care va debuta pe 15 octombrie, de la ora 19:30, scrie Click!. 
 
La fel ca în sezoanele precedente, în fiecare săptămână patru vedete îşi vor testa abilităţile culinare, sub atenta şi exigenta supraveghere a lui Horia Vârlan." În plus, în fiecare miercuri va fi difuzată o ediţie specială care va cuprinde cele mai nostime momente din săptămâna anterioară, mai notează Click!. 
 
Decizia lui Horia Vârlan de a reveni la Prima TV vine ca urmare a mişcărilor masive de trupe de pe piaţa media din ultimele luni, în urma cărora cei trei chefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, s-au mutat la Antena 1, unde realizează show-ul „Hell”s Kitchen – Iadul bucătarilor“
 
De asemenea, cei care i-au ţinut locul lui Vârlan la „Cireaşa de pe tort“ s-au reorientat: Codruţ Kegheş realizează tot la Prima TV, alături de Mihai Găinuşă şi Octavian Păscuţ, emisiunea de umor „Cusurgiii“, după ruptura de „Cronica Cârcotaşilor“, iar Remus Nica pregăteşte un show culinar online. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: