Horia Brenciu a găsit imn pentru „Iadul Bucătarilor“, la „X Factor“: „Frăţică, dă-mi o bucăţică“, piesa moldoveanului Kapushon

Horia Brenciu a găsit imn pentru „Iadul Bucătarilor“,
la „X Factor“: „Frăţică, dă-mi o bucăţică“, piesa moldoveanului Kapushon

Horia Brenciu, impresionat de un cântăreţ moldovean FOTO Antena 1

Imnul „Iadului Bucătarilor“ a fost ales de Horia Brenciu în timpul audiţiilor „X Factor“, showmanul intrând în jocul cântăreţului basarabean Kapushon. Ştefan Bănică Jr a retrăit amintiri ale iubirii adolescentine şi a sfătuit o concurentă să renunţe la meseria de notar pentru a deveni cântăreaţă, toate în episodul cu numărul trei al show-ului de pe Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al treilea episod din „X Factor“ a avut toate ingredientele necesare unui show de succes: concurenţi cu voci impresionante, un juriu care a completat perfect orice prestaţie bună sau a ironizat subtil fiecare pas stângaci, precum şi premisele unor viitoare reprezentaţii de seamă în etapele ce vor urma.

Ştefan Bănică a fost impresionat de talentul unui concurent de doar 15 ani care l-a făcut să retrăiască vremurile iubirii adolescentine, Brenciu a declarat că a găsit un imn potrivit pentru emisiunea „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ după ce a ascultat deja celebra piesă „Frăţică, dă-mi o bucăţică“, iar Delia a îndrumat o concurentă să aleagă calea muzicii, după ce şi-a reprimat aptitudinile muzicale timp de mai mulţi ani.

Cele mai importante momente din timpul show-ului:

Andrei, o reîncarnare a lui Michael Jackson, Frank Sinatra şi Elvis Presley, a venit cu buna dispoziţie pe scenă, cu o piesă de-a lui Bruno Mars, dar a rămas în isotria show-ului doar cu expresia „Sh’Bam“ şi nimic mai mult.

FOTO Antena 1

Diana Brescan, prima concurentă a serii, i-a adus aminte lui Ştefan Bănică Jr de Oana Sârbu, fosta lui colegă din filmul „Liceenii“, cu piesa „Te iubeam“. Basarabeanca a fost punctată chiar şi de către solista piesei, iar cei trei componenţi ai juriului i-au oferit cei trei de „Da“ necesari pentru a trece mai departe.

FOTO Antena 1

Alexandru Spiridon, „Madonna din Carpaţi“, nu a reuşit să-i impresioneze pe cei trei membri juriului în ciuda unor cascadorii menită să distragă atenţia de la voce.

FOTO Antena 1

În concurs a urmat Sergiu Vonvea, un Elvis Presley autentic, atât din punct de vedere al coafurii, cât şi al vocii, l-a antrenat la dans pe rock starul Ştefan Bănică Jr. Jocul scenic nu l-a impresionat pe Brenciu care i-a oferit un „Nu“, concurentul fiind prea precocupat cu părul său. Cu toate acestea, Delia şi Ştefan Bănică i-au apreciat stilul şi l-au trimis în etapa viitoare.

FOTO Antena 1

Cu amintiri din vremuri trecută, Chiriţă Niculae a venit pe scena „X Factor“ pentru a aminti generaţiei noi că soliştii din Epoca de Aur mai au ceva de demonstrat. Cu o atitudine pesimistă, Niculae l-a imitat pe Gil Dobrică şi a venit din start ştiind că o să pice acest test al celebrităţii. Tocmai această atitudine i-a enervat pe cei trei de la masa juriului care i-au reproşat că ar fi trebuit să îşi încerce şansa. Concurentul i-a reproşat lui Bănică faptul că din cauza lui a ajuns în acest punct al carierei, dar a plecat acasă cu trei de „Nu“.

FOTO Antena 1

Octavian Broşteanu, la doar 15 ani, a povestit despre iubirea vieţii lui, amintindu-i chiar şi intransigentului Bănică Jr de una dintre fetele pe care el le-a iubit la vârsta tinereţii. Acesta din urmă s-a ridicat în picioare pentru a-l felicita: „Tu cânţi «Love of My Life», deşi ai 15 ani, şi nu ai trăit dragostea vieţii tale, dar pe mine m-ai făcut să o traiesc.. Eşti foarte bun, băi băiatule. E unul din momentele care m-au emoţionat, te felicit din toată inima mea“, i-a spus rock-starul. „Foarte rar am auzit o voce atât de limpede, efectiv inocentă, puternică, plină de emoţia unei melodii care a trecut peste generaţii. Bravo, Tavi, dragă“, a completat Brenciu. La final, cei trei i-au oferit „Da“ la unison.

Ilaria Sardillo, o italiancă venită în România pentru dragostea soţului ei, a venit la „X Factor“ pentru a-şi dedica sieşi puţin timp, dar şi pentru a-şi demonstra talentele vocale. Dacă interpretarea primului cântec, „Dacă ploaia s-ar opri“, nu a reuşit să impresioneze, cu cel de-al doilea cântec „Meravigliosa“, concurenta a reuşit să-şi aducă la suprafaţă adevărata faţă. La final, întreaga sala i-a aplaudat reprezentaţia, iar juriul i-a garantat prezenţa în etapele viitoare.

FOTO Antena 1

Dorina Vasilashko, solistă a cabaretului din Bucureşti, a venit la „X Factor“ pentru a lua totul. Inclusiv juriul. A adus cu ea aerul boem al altor timpuri, dar si farmecul unei femei care l-a cucerit pe Ştefan Bănică Jr. „Cam asta caut eu la «X Factor»“, a spus Bănică, în timp ce Delia şi Brenciu râdeau pe seama lui. Cu trei de „Da“, participanta a mers mai departe.

FOTO Antena 1

Raperul moldovean Kapushon, pe numele real Marian Creţu, a venit cu piesa „Frăţică, dă-mi o bucăţică“ şi cu povestea autentică a basarabenilor pentru a-şi încerca norocul, impresionându-l pe Bănică. În aceeaşi măsură, Brenciu a spus că această piesă ar putea fi imnul „Iadul Bucătarilor”, cântat de chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Pentru simplitate, pentru „swag“ şi pentru curajul de a venit pe scenă cu altceva, Marian a făcut spectacol şi a mers în etapele viitoare.

Crişan Alexandra, o tânără care se pregăteşte să profeseze drept notară, dar care a renunţat la visul de a deveni cântăreaţă, a dedicat melodia interpretată, „Purple Rain“, tatălui ei. Acesta a decedat pe când Alexandra avea 13 ani, dorindu-şi ca fiica lui să urmeze calea meseriei lui. În acest proces, Alexandra a lăsat pe plan secund pasiunea pentru muzică, dar pe scena „X Factor“ a reînviat din propria cenuşă. „Trebuie să laşi hârţoagele, ai forţă, senzualitate, apucă-te serios de muzică“, a sfătuit-o Ştefan. „Tatăl tău ar fi fost foarte mândru să te audă acum şi ar fi simţit că asta ar trebui să faci“, i-a zis şi Delia, care a îndrumat-o să aleagă calea muzicii. Cu trei de „Da“ şi multe felicitări, Alexandra a mers mai departe.

Grupul Black and White, format din doi tineri din Slobozia, a reuşit cu o serie de piese, beatbox şi acompaniamentul pianului să îi binedispună pe cei trei membri ai juriului, aceştia fiind nepregătiţi pentru o asemenea reprezentaţie. Băieţii au primit trei de „Da“, alăturânudu-se celorlalţi concurenţi care au mers mai departe.

FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: