Horia Brenciu crede că următoarea „Voce a României“ e tot în echipa sa

Horia Brenciu crede că următoarea „Voce a României“ e tot în echipa sa

Mihai Chiţu concurentul pe care antrenorul său, Horia Brenciu, îl consideră următoarea voce a României FOTO Pro TV

A doua ediţie live a show-ului „Vocea României“ a trimis în etapa următoare încă opt concurenţi care au impresionat juriul şi publicul votant. Voci puternice, piese-surpriză, multe emoţii şi speranţe, acestea sunt coordonatele emisiunii de sâmbătă seara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Chiţu şi Georgia Dascălu sunt cei doi concurenţi din echipa lui Brenciu care merg mai departe. Din echipa Loredanei continuă competiţia Marius Marin şi Muneer.

Din echipa lui Smiley au mers mai departe Adrian Nour şi Stela Aniţa, iar din echipa lui Marius Moga au continuat Sânziana Nicolae şi Felix Burduşa.

„Acesta e avantajul live-urilor, ne dăm seama de calităţile unui artist. Mult mai bine cap până acum“, a spus Smiley despre Kinga Farcaş, care a deschis competiţia de sâmbătă seara. 

„Mă bucur tare că ai reuşit să ieşi din cochilia ta“, a spus Smiley despre elevul său, George Secioreanu, pe care şi ceilalţi antrenori l-au apreciat.

„E mişto să ai o sosie. Când o să plece în America, Moga o să-l lase pe el la birou“, a spus Loredana despre Angelo Simonică“, fost concurent la „Românii au talent“. Din păcate piesa aleasă (Nickleback – „I Wanna Be a Rockstar“) nu l-a avantajat, astfel că acesta nu a trecut în etapa următoare.

Angelo Simonică a făcut parte din echipa lui Marius Moga FOTO Pro TV

„Angelo, dragă, eşti un tip extraordinar de simpatic. Dar vocea ta... mai are nevoie să lucreze", a spus Brenciu.
Florin Ilinca a trecut de la Rammstein la Frank Sinatra şi a interpretat melodia „Summer Wind“, a lui Frank Sinatra.

 Andrei Chermeleu- al cărui vis e să cânte la Sala Palatului – a intrat în concurs cu piesa „Father Figure“(George Micahel) Care l-a avantajat, l-a scos din acea zonă gri în care l-au plasat ceilalţi antrenori înainte de concurs. însă acest lucru nu a fost suficient pentru ca el să continue competiţia.

După Andrei a urmat iubita lui, Stela Aniţa. Concurenta din echipa lui Smiley a interpretat piesa Anasticiei „I’m Outta Love“, unanim apreciată de juriu şi a mers în etapa următoare.

Stela Anita FOTO Pro TV

Georgia Dascălu, din echipa lui Horia Brenciu, a lăsat şi ea o impresie puternică cu vocea ei şi cu piesa Christinei Aguilera, „Ain’t No Other Man“. „E o voce cu care mi-aş începe fiecare dimineaţă“, a spus Marius Moga.

Goergia Dascălu FOTO Pro TV

Marius Marin, concurentul care a văzut în Loredana muza lui, a interpretat piesa „September“. Ritmurile disco au cucerit juriul. 

Marius Marin FOTO Pro TV

Felix Burduşa, din echipa lui Marius Moga, unul dintre puţinii concurenţi care au mizat pe R&B, a interpretat piesa „I’ll Make Love to You“, a trupei Boyz II Men. Perfomanţele vocale ale tânărului au stârnit noi ironii în conflictul Moga-Brenciu.

Mihai Chiţu, următoarea Voce a României, cum l-a descris antrenorul său, Horia Brenciu, a interpretat piesa „One More Try“, a luiGeorge Michael.

Muneer, unul dintre preferaţii Loredanei, a interpretat piesa „Desert Rose“ (Sting) şi a impresionat juriul. „Muneer, ai stofă de superstar“, a spus Loredana. 

Muneer, din echipa Loredanei FOTO Pro TV

Cu o piesă atipică chiar şi pentru antrenorul său, Smiley, Adrian Nour a impresionat pe toată lumea cu melodia „La Boheme“ (Charles Aznavour). 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: