Hodor s-ar putea întoarce în sezonul 7 din „Game of Thrones“ ca White Walker: ce a declarat actorul care interpretează celebrul personaj

Hodor s-ar putea întoarce în sezonul 7 din „Game of Thrones“ ca White Walker: ce a declarat actorul care interpretează celebrul personaj

Kristian Nairn joacă rolul lui Hodor, slujitorul casei Stark din „Game of Thrones“

Kristian Nairn, actorul l-a interpretat pe Hodor, celebrul personaj din „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ care s-a sacrificat pentru salvarea lui Bran de White Walkers, a dat de înţeles într-un interviu că personajul său ar putea reveni în următorul sezon al serialului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii Urzelii Tronurilor ştiu că moartea unui personaj pe ecran este, de fapt, ceva reversibil, şi că unele personaje pot să învie. În cadrul unui interviu cu Belfast Telegraph, Nairn era întrebat dacă se va întoarce în rolul lui Hodor în Sezonul 7. Actorul nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ipoteza: „Voi spune nu, dar s-ar putea să nu fie adevărul, nu am voie să dezvălui nimic. Am scăpat câteva declaraţii neinspirate în trecut şi am învăţat din greşeli“, relatează cinemagia.ro.
 
Nu ar fi prima dată când Urzeala Tronurilor readuce personaje despre care se crede că au murit sau chiar au murit pe ecran. E cazul lui Sandor Clegane, despre care s-a crezut - şi doar s-a crezut - că ar fi murit, revenind apoi în pielea personajului. Deci acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu Hodor şi, având în vedere felul în care a sfârşit personajul, există mari şanse ca acesta să se întoarcă în pielea unui Umblător Alb.
 
Dacă ar fi să luăm în calcul şi informaţii de pe platou unde Nairn ar fi fost văzut în costumul lui Hodor, uriaşul cel tăcut are toate şansele să se întoarcă. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: