„Hell’s Kitchen“, un nou show culinar la Antena 1. Formatul a fost achiziţionat iniţial de Pro TV

„Hell’s Kitchen“, un nou show culinar la Antena
1. Formatul a fost achiziţionat iniţial de Pro TV

Gordon Ramsay este prezentatorul celebrului format „Hell’s Kitchen“ FOTO Fox TV

Antena 1 va lansa în această toamnă formatul internaţional „Hell’s Kitchen“, creat de celebrul chef britanic Gordon Ramsay. Acesta este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri culinare din lume, dedicat bucătarilor profesionişti. La începutul lui 2013, Pro TV anunţa că a achiziţionat acest format, dar, în cele din urmă, show-ul nu a mai fost realizat.

Produs în peste 50 de ţări, printre care Marea Britanie, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic şi China, „Hell’s Kitchen“ este un etalon în materie de show-uri de cooking. În SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon.

Cunoscut la nivel internaţional, Gordon Ramsay (47 de ani) a deschis o serie de restaurante de succes în întreaga lume, din Italia până în Statele Unite ale Americii. În anul 2006, cheful a primit distincţia OBE (Ordinul Imperiului Britanic acordat de regina Elisabeta a II) pentru serviciile aduse industriei. De-a lungul timpului, el a primit, în total, 15 stele Michelin, iar în prezent deţine 14.

Varianta americană a show-ului, prezentată chiar de Gordon Ramsay, a primit nominalizări şi premii în cadrul celor mai prestigioase premii de televiziune: Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award şi People's Choice Awards.

Show de la Antena 1 este adresat bucătarilor profesionişti. Concurenţii vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, situată chiar lângă restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie unor probe eliminatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: