„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ revine la Antena 1 cu un nou sezon: „Emisiunea cizelează şi pregăteşte un chef pentru o nouă etapă în cariera“

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ revine la Antena 1 
cu un nou sezon: „Emisiunea cizelează şi pregăteşte un chef pentru o 
nouă etapă în cariera“

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, sunt pregătiţi să pipereze viaţa participanţilor FOTO Antena 1/Mihai Stetcu

Show-ul culinar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ revine la Antena 1, din 9 martie, cu un nou sezon. În fiecare luni şi marţi de la 20:30, „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ pune la încercare talentul a 20 de bucătari şi arată săptămână de săptămână ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant exclusivist. CheiSorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, sunt pregătiţi să pipereze viaţa participanţilor.

Cu şi mai multe pretenţii, cu probe noi, seri tematice şi meniuri variate, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu sunt pregătiţi să formeze noi bucătari-şefi şi să le pipereze viaţa în bucătărie.

„Venim cu noutăţi în acest al doilea sezon. Fiecare dintre noi trei îşi va pune amprenta pe meniurile care vor ieşi din bucătăria «Hell’s Kitchen» şi va încerca să aducă noi şi noi provocări pentru cei 20 de concurenţi“, spune chef Bontea. „O experienţă ca «Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor» scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează şi îl pregăteşte pentru o nouă etapă în această cariera“, subliniază Bontea.

La rândul lui, chef Dumitrescu mărturiseşte că aştepta cu nerăbdare să reia filmările: „Adrenalina pe care ţi-o dă bucătăria şi service-ul în sine nu se compară cu nimic. Iar sezonul acesta, confruntarea echipelor în bucătrie ne-a adus şi nouă, chefilor, multe surprize. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă parte a filmărilor, pentru că, practic, mă simt ca în viaţa de zi cu zi, printre ingrediente, meniuri şi platinguri“, arată el.

Cât despre chef Cătălin Scărlătescu, acesta admite că în sezonul al doilea din „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ va avea şi cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenţi. „Pretenţiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noştri au urmărit primul sezon şi au venit cu anumite aşteptări. Tocmai de aceea, le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, chefii, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut şi cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulţi au experienţă, poveşti frumoase legate de bucătărie, talent şi ambiţie să supravieţuiască «iadului»“, crede Scărlătescu.

Cel de-al doilea sezon „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ debutează cu două ediţii, pe 9 şi 10 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. Cei 20 de concurenţi care se vor confrunta pe teritoriul condimentat şi savuros al bucătăriei îşi vor pune la bătaie toate cunoştinţele gastronomice, originalitatea şi pasiunea. Mulţi dintre ei au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiţia de a rămâne în competiţie îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe. Fie că sunt şcoliţi în Franţa, fie că au învăţat în familie tainele bucătăriei sau visează să îşi schimbe viaţa şi să îşi transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre cei 20 de participanţi va aduce sare şi piper întâlnirii cu cei trei chefi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: