„Hell’s Kitchen- Iadul bucătarilor“: cine sunt concurenţii care vor ajunge cu un pas mai aproape de marea finală

„Hell’s Kitchen- Iadul bucătarilor“: cine sunt concurenţii care vor ajunge cu un pas mai aproape de marea finală

Cei trei chefi de la „Hell’s Kitchen- Iadul bucătarilor“ sunt pregătiţi de jurizare FOTO Antena 1

„Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor“. Pentru cinci dintre concurenţii de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ emoţiile vor atinge cote maxime în ediţia de luni seară: juriul îi va nominaliza pe cei care vor primi tunicile negre şi vor ajunge astfel cu un pas mai aproape de marea finală. Despre cine este vorba telespectatorii Antenei 1 vor afla în ediţia de luni, 20 aprilie, difuzată de la ora 20.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

După numeroase service-uri grele, după probe solicitante, după momente tensionate, lacrimi şi zile petrecute departe de familie, doar cinci dintre cei intraţi în cursa pentru marele premiu şi titlul de cel mai bun bucătar vor primi tunicile negre din partea celor trei chefi.

Service pentru vârsta a treia

Tot luni seară oaspeţii care vor trece pragul restaurantului „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ sunt bine trecuţi de prima tinereţe. Chefii le vor da de veste concurenţilor că trebuie să gătească meniul pentru invitaţii lor de vârsta a treia, un grup generos de pensionari simpatici şi cu savuroase poveşti de viaţă. Animozităţile nu vor lipsi, însă, în bucătărie, mai ales că, aflaţi tot mai aproape de finală, cei trei chefii sunt şi mai exigenţi şi atenţi la detaliile care le pot indica un posibil chef adevăra printre cei rămaşi în concurs. 

Oaspeţii din Restaurantul „Hell’s Kitchen- Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1

Meniu fără calorii

Şi pentru că primăvara se numără caloriile, una dintre probele ediţiei de luni, 20 aprilie, le va testa concurenţilor cunoştinţele în materie de sport şi nutriţie. Cum găteşti un preparat cu puţine calorii, dar care să îţi asigure multă energie, ce combinaţii de alimente să faci pentru a mânca uşor, dar extrem de gustos şi savuors, toate acestea vor fi ingredientele cheie ale unei probe la care chefii vor fi mai mult decât pretenţioşi.

Chef Florin Dumitrescu, alături de o concurentă, în bucătăria „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările