HBO a lansat trailerul oficial pentru Umbre 3, care va fi cel mai lung sezon

HBO a lansat trailerul oficial pentru Umbre 3, care va fi cel mai lung sezon

Andreea Vasile, Şerban Pavlu şi Maria Obretin, protagoniştii Umbre FOTO HBO

HBO a lansat trailerul oficial al celui de-al treilea sezon „Umbre“, care va avea şapte episoade şi va fi şi cel mai lung de până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scris şi regizat de Bogdan Mirică, „Umbre“ va avea premiera pe 20 noiembrie la HBO şi pe HBO GO. Cu o durată totală de 434 minute, este cel mai lung sezon al serialului.
 
După un sezon doi care prefaţa confruntarea lui Relu cu Emilian, în al treilea sezon Umbre, mult-aşteptatul „care-pe-care“ îl găseşte pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de Emilian. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operaţiune a „familiei“ de interlopi de care aparţine. Mizele sunt din ce în ce mai mari, Nicu e pe cale să extindă imperiul, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă. Pe această tablă de şah minată, un duel mental între Emilian şi Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supravieţuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptând din inerţie prezenţa lui Sebastian în viaţa ei şi i-o impune şi lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieţii duble a lui Relu pare să fie definitivă şi umanitatea lui, compromisă irevocabil.  
 
 

Distribuţie:
Şerban Pavlu - Relu Oncescu
Maria Obretin - Gina Oncesc
Laurenţiu Bănescu - Emilian
Andreea Vasile - Nico
Costel Caşcaval - Nicu 
Doru Ana - Căpitanu
Mădălina Craiu - Magda
Gabi Huian - Teddy
Dan Hurduc – Chuckie
Mihai Călin – Sebastian
Ştefan Velniciuc - Nea Puiu
Sergiu Costache - Sabin
Augustin Viziru - Romică
Vitalie Bantaş – Paganel.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: