HBO confirmă continuarea serialului românesc „Umbre“

HBO confirmă continuarea serialului românesc „Umbre“

Şerban Pavlu a jucat rolul central în primul sezon al serialului „Umbre“ FOTO HBO

Reprezentanţii HBO Europe au confirmat că serialul românesc „Umbre“, o poveste despre mafie şi lumea interlopă, va avea un al doilea sezon, însă nu au oferit detalii cu privire la începerea producţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă mulţumim pentru interesul pe care îl arătaţi faţă de continuarea serialului «Umbre». Ca urmare, HBO Europe a decis să înceapă procesul de dezvoltare a unui nou sezon, însă în acest moment nu avem detalii cu privire la începerea producţiei. Vă ţinem la curent cu noutăţile“, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a serialului
 
„Umbre“, o adaptare a serialului australian „Small Time Gangster“, a avut premiera în luna decembrie a anului 2014 şi s-a bucurat de un real succes, fiind cel de-al treilea serial produs de HBO în România, după „În derivă“ şi „Rămâi cu mine“. Actorul Şerban Pavlu a fost protagonistul primului sezon, alături de Maria Obretin, Andreea Vasile, Dan Hurduc, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Doru Ana, Dorel Vişan, Ştefan Velniciuc, Sergiu Costache, Andi Vasluianu, Gabriel Spahiu, Diana Cavallioti şi Sorin Cociş. 
 
Primul capitol a fost regizat de Igor Cobileanski şi Bogdan Mirică, după un scenariu semnat de acesta din urmă, producători fiind Wayne Henry (HBO Europe), Dragoş Vîlcu (Multi Media Est), iar producători executivi HBO au fost Antony Root şi Carmen Harabagiu.  
 
Acţiunea serialului „Umbre“ este plasată într-un Bucureşti al contrastelor şi spune povestea taximetristului Relu Oncescu (Şerban Pavlu), care are doi copii, o soţie şi o viaţă dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu pare un taximetrist obişnuit, însă, nimeni nu bănuieşte că acesta lucrează ca recuperator pentru Căpitanu', un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi, a familiei şi a mafiei, nu ştie de existenţa celeilalte, Relu reuşind să ţină totul sub control. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găseşte o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafaţă.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: