HBO se autosabotează: televiziunea a difuzat din greşeală episodul 6 din noul sezon Game of Thrones, iar acum a apărut online VIDEO

HBO se autosabotează: televiziunea a difuzat din greşeală episodul 6 din noul sezon Game of Thrones, iar acum a apărut online VIDEO

The Night King FOTO HBO

Episodul şase din sezonul şapte „Game of Thrones“ a apărut online cu patru zile înaintea difuzării oficiale, iar greşeala aparţine chiar unui post HBO.

Ştiri pe aceeaşi temă

Penultimul episod al noului sezon „Game of Thrones“, intitulat „Death is the Enemy“, a fost difuzat din greşeală de postul HBO din Spania, potrivit platformei Reddit.

Episodul a fost difuzat la o oră destul de târzie, în jur de 04.00, şi doar către o parte dintre abonaţii serviciului de video la cerere. Reprezentanţii diviziei HBO din Spania au sesizat eroarea după aproximativ o oră, suficient timp pentru ca episodul să apară online.

Mai mult, pe reţelele sociale circulă un gif cu o scenă crucială care va da naştere unor noi teorii cu privire la cine va sta în cele din urmă pe Tronul de Fier.

Evident, glumele pe seama HBO nu au întârziat să apară, având în vedere că nu mai departe de începutul lunii august compania s-a confruntat cu o situaţie similară, când neglijenţa unor parteneri ai televiziunii din India a facilitat apariţia online a episodului patru înainte de premiera oficială. Luni, patru persoane suspectate de publicarea episodului au fost arestate în India. 

De asemenea, HBO este „sub asediul“ hackerilor, care cer o recompensă uriaşă (7,5 milioane de dolari) pentru a nu face publice episoade încă nedifuzate din mai multe seriale, inclusiv din „Game of Thrones“. Potrivit unui e-mail primit de grupul de hackeri de la o persoană din conducerea HBO, compania este dispusă să ofere hackerilor suma de 250.000 de dolari mascată drept „un semn de recunoştinţă“ pentru faptul că au descoperit o vulnerabilitate a sistemului, scrie The Guardian.

 „Cine mai are nevoie de hackeri când HBO Spania difuzează din greşeală episodul 6 Game of Thrones?“, a fost una dintre glumele preferate ale internauţilor.

HBO a publicat trailerul pentru episodul 6 şi pare unul plin de acţiune. „Moartea este inamicul, primul şi ultimul duşman. Duşmanul întotdeauna câştigă, însă noi tot trebuie să luptăm cu el“, îi spune Beric Dondarrion lui Jon Snow în timp ce pregătesc vânătoarea de Umblători Albi. 

citeste totul despre: