HBO aduce Tronul de Fier la „East European Comic Con“, în România

HBO aduce Tronul de Fier la „East European Comic Con“, în România

Tronul de Fier va fi prezent la East European Comic Con

HBO România le va oferi şansa tuturor fanilor serialului „Urzeala tronurilor“ să stăpânească cele şapte Regate în cadrul East European Comic Con, aducând Tronul de Fier în timpul convenţiei.

În perioada 9-11 mai, Tronul de Fier se va afla la Romexpo şi va putea fi vizitat de către toţi fanii „Urzeala tronurilor“. Simbol al puterii râvnit de toate casele, motiv al vrajbei şi al luptei pentru supremaţie, Tronul de Fier va fi expus fanilor în premieră la East European Comic Con. Toţi doritorii se vor putea fotografia în postura de conducători ai celor şapte Regate, doar în baza biletului de acces la eveniment. Pe lângă Tronul de Fier, în cadrul convenţiei, fanii vor putea să stea alături de Jason Momoa (Khal Drogo) şi Natalia Tena (Osha), doi dintre actorii care joacă în celebrul serial.

„Urzeala tronurilor“ este unul dintre cele mai de succes seriale din ultima vreme, produs şi difuzat de HBO, fiind adaptat după seria de cărţi „Cântec de Gheaţă şi Foc“ a autorului George R. R. Martin.

„East European Comic Con“ este cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul festival „Comic Con“ de la San Diego. În 2014, între 9 şi 11 mai, la Romexpo şi Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa („Urzeala tronurilor“, „Conan“, „Stargate Atlantis“), Natalia Tena („Harry Potter“, „Urzeala Tronurilor“), dar şi cu reprezentanţi de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Myticket, Eventim şi din magazinele Diverta din ţară.

FOTO HBO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: