Ham Talent: Povestea fetiţei care e prietenă cu purcica Udrea

Ham Talent: Povestea fetiţei care e prietenă cu purcica Udrea

Purceluşa a primit numele de Udrea deoarece familia mai are un labrador numit Ponta FOTO Antena 1

Relaţia specială dintre Teodora, o fetiţă bolnavă în vârstă de patru ani, şi Udrea, o purceluşă vietnameză, a impresionat până la lacrimi juriul show-ului „Ham Talent“

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale celei de-a cincea ediţii a show-ului dedicat animalelor „Ham Talent“ a fost oferit de soţii Andreea şi Marius Teodorescu. Cei doi au adus-o pe scena emisiunii de la Antena 1 pe purceluşa vietnameză Udrea şi au povestit că animalul este cel care alină suferinţa fiicei lor, Teodora, care, din cauza unei probleme de sănătate, nu se poate juca alături de ceilalţi copii de vârsta ei. 
 
„Teodora are o problemă de sănătate din naştere şi nu are voie să se lovească. Sunt riscuri foarte mari dacă se loveşte, în special la cap, poate să facă hemoragie internă. Aşa că se joacă toată ziua cu purcelul. Sunt foarte bune prietene. E foarte fericită când se joacă cu Udi, chiar dacă nu e un copil, e un animăluţ care îi înveseleşte sufletul şi o face să uite de boală“, a povestit mama micuţei, vădit emoţionată. Şi Teodora a mărturisit că purceluşa Udrea îi este „cea mai bună prietenă“.
 
La rândul ei, purceluşa este o norocoasă, fiind singurul dintre cei 11 purcei care a supravieţuit la naştere. Şi dacă purcica Udrea o place pe micuţa Teodora, nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţia pe care o are cu labradorul Ponta. „De aceea le-am şi dat aceste nume, pentru că nu se înţeleg absolut deloc“, a elucidat Andreea misterul. 
 
Udrea, „un ou cu surprize“
 
„Purceluşei i-am făcut unghiile, pentru că dă dovadă de eleganţă, prin felul în care merge, nu e niciodată murdară, tot timpul îi facem baie, o dăm cu parfum, îi punem fundiţe. Este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Scrofiţa face lucruri amuzante, o considerăm un ou cu surprize“, a mai spus femeia. 
 
Totodată, Marius a precizat că este exclus ca Udrea să fie tăiată pentru a fi pusă pe masa de Crăciun, întrucât „s-au ataşat foarte mult de ea“.
 
„Vai, ce dulce e! Sunteţi o familie foarte frumoasă şi este extraordinar că fetiţa se simte atât de bine cu purcelul“,  a declarat Beatrice Rancea în momentul în care soţii şi-au făcut apariţia pe scena de la „Ham Talent“.
 
De departe cel mai impresionat a fost durul Mihai Petre, care cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile, însă a precizat că soţii „nu sunt normali“ din moment ce îşi parfumează animalul: „M-a impresionat tare mult povestea Teodorei. Dacă pe ea o ajută relaţia asta şi am văzut că o ajută şi e foarte încântată şi fericită în preajma acestui porc, ăsta mi se pare câştigul cel mai mare. Parfumaţi porcul, asta mi se pare foarte interesant şi e clar că voi nu sunteţi normali. Nici porc încălţat nu am mai văzut până acum, e o premieră.“ 
 
„Un copil cu probleme şi-a găsit alinarea în prezenţa unei purceluşe. Mie mi se pare grozav că avem varietate de animale de companie pentru că asta arată că ne putem bucura de orice prezenţă şi ne învaţă să fim mai toleranţi faţă de gusturile şi preferinţele altora“, a spus şi Gabriel Cocu. 
 
Rodica Cârstea şi Pipe, un căţel în cărucior cu rotile, au dovedit că nu au doar o frumoasă relaţie de prietenie, ci şi un talent aparte. Pipe a ajutat-o să treacă peste multe probleme: pierderea mamei şi a fratelui. Căţelul a făcut însă hernie de disc şi acum nu poate să meargă cu lăbuţele din spate, având nevoie de o operaţie pentru a fi vindecat. „Dacă aş câştiga un premiu la Ham talent, i-aş face operaţia lui Pipe“, a spus stăpâna lui. Pipe ţine cu casa şi păzeşte fiecare leu cu străşnicie, iar de fiecare dată când îşi vede stăpâna dând bani, începe să latre. „Doamnă, e cam materialist“, a glumit Mihai Petre. „Un Pipe d-ăsta îi trebuia şi lui Liviu Vârciu la vremea lui“, a spus râzând Diana Munteanu. 

ham talent
 
Diana Muscalu şi soţul ei şi-au dedicat viaţa salvând cât de multe animale au putut. Copiii lor au fost crescuţi în acelaşi spirit, aşa că fetiţa lor spune cu inima deschisă că atunci când va fi mare vrea să facă acelaşi lucru pe care l-au făcut şi părinţii ei. „Cea mai mare pasiune a mea sunt animalele. Mulţi mă critică, mă ceartă pentru că avem foarte multe şi investim mult în ele. Dar eu şi soţul meu avem aceeaşi pasiune, aşa ne-am şi cunoscut. Acum avem cinci căţei, cinci pisici, un papagal, trei dihoraşi, opt răţuşte şi patru găini“, povesteşte Diana. Tânăra a venit la „Ham talent“ pentru a prezenta în mod special povestea iepei Disi, de doi ani, pe care au salvat-o dintr-un şanţ pe când avea doar câteva zile. „Am adoptat-o şi am tratat-o ca pe copilul nostru“, îşi aminteşte tânăra. Gabriel Cocu a fost impresionat de armonia şi echilibrul care domneşte în casa lor, printre atâtea animale şi toţi membrii juriului au fost de acord că exemplul ei este unul demn de urmat. 
 
Oana şi Cosmin Olteanu au prezentat aseară două exemplare superbe ale unei rase rare: Mastino Napoletano. Mike şi Tyson au cucerit juriul încă de cum au păşit pe scenă. Cosmin este îndrăgostit de această rasă de când se ştie şi a găsit şi modalitatea de a o convinge şi pe Oana că merită să facă parte din viaţa lor: i-a făcut cadou de ziua ei. Oana şi Cosmin s-au căsătorit anul trecut, iar ei au fost cavaleri de onoare, au avut papioane şi au fost integraţi în marele eveniment. „Mie îmi place blana lor şi faţa asta de înţelept bătrân“, a recunoscut Mihai Petre. 
 
Viola Veres, din Ungaria, şi cei doi Border Collie ai ei au debordat de energie. Dacă Mihai Petre a fost convins de numărul lor, Gabriel Cocu a ţinut să precizeze că cei doi căţei n-au fost fericiţi tot timpul. 
 
Axel Avram şi-a făcut intrarea la „Ham talent“ alături de o bufniţă polară superbă şi un uliu mexican. Ochii bufniţei, penajul ei şi, nu în ultimul rând, atitudinea, au convins membrii juriului că merită să zboare în etapa următoare a emisiunii. 
 
Tot aseară, Mihai Petre a jucat pentru prima dată alba-neagra, atunci când le-a ajutat pe Larisa Monenciu şi pe Sarah să îşi pună numărul în scenă. Stângaci, Mihai Petre a recunoscut că e pentru prima dată când e pus în această situaţie, dar Pepe i-a sărit imediat în ajutor. „Acum mi-am dat seama de ce are o maşină mult, mult mai frumoasă decât a mea“, a glumit Mihai. 
 
Georgiana Butnaru din Bucureşti a găsit formula armoniei între două pisici, o căţeluşa şi un porumbel. „Animăluţele astea fac parte din familie. Sunt copiii mei blănoşi“, a spus Georgiana. „Sper să vadă şi alţii care încă nu s-au hotărât să adopte un suflet cât de minunat e“, a transmis ea. 
 
Claudia Panţis şi Ciprian Nechita, mari iubitori de animale, deţinători ai unei microferme cu animale de rasă, au surprins publicul cu un număr de disc dogging aproape perfect. „Uau, ce număr! Cel mai mult mi-a plăcut contrastul între temele alese pentru cei doi. Asta m-a cucerit pe mine. Pe lângă asta, zâmbetul de pe faţa lor şi bucuria cu care au executat m-au dat gata”, a exclamat Mihai Petre. „Antrenant număr, vă felicit“, le-a spus şi Diana Munteanu. „Aşa cum subliniau şi colegii mei, impresionantă maniera în care aţi reuşit să vă controlaţi câinii, având teme separate“, a spus şi Gabriel Cocu. 
 
Bogdan Soare a reuşit să facă imposibilul posibil: a convins un Border Collie, foarte agitat, să fie calm şi ascultător. Arya şi-a aşteptat cuminte stăpânul să se întoarcă acasă. De fiecare dată când el a lăsat ceva aruncat, căţelul a făcut ordine şi a aşezat fiecare obiect la locul său. „Noi suntem foarte energici şi a fost un efort să părem calmi“, a povestit Bogdan. Membrii juriului au fost convinşi de talentul lor, aşa că au decis că vor să îi vadă în etapa următoare a emisiunii. „Aţi făcut o treabă fenomenală, tot ce s-a întâmplat în seara asta este dificil pentru că Border Collie-ul este un câine agitat şi faptul că a arătat atâta echilibru a fost un plus“, a spus Gabriel Cocu. „Pentru relaţia frumoasă dintre tine şi Arya răspunsul meu este Da!“, a spus Beatrice Rancea. 
    
Marian Dorde, calul Sultan, şi balerina Silvia au găsit coregrafia succesului aseară, la „Ham talent“. „Am venit cu Sultan pentru că e un căluţ foarte, foarte inteligent. Mi se pare o provocare, aparţine unei rase care nu se pretează foarte mult la dresaj. E un pur sânge arab, ei sunt cunoscuţi ca fiind mai agitaţi, mai colerici, mai sensibili”, a spus Marian. „Calul are un potenţial uriaş, dar are nevoie şi de o muză pe măsură“, a punctat Mihai Petre. „A fost o apariţie foarte frumoasă”, a recunoscut Beatrice Rancea. „Mi se pare că se completau în mod firesc, aşa cum ar trebui să facă orice pereche de dansatori. Şi asta e special“, a zis Mihai. 

    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: