„Güneş“, un nou serial turcesc, debutează la Kanal D: ce se întâmplă cu continuarea producţiei „Furtună pe Bosfor“ VIDEO

„Güneş“, un nou serial turcesc, debutează la Kanal D: ce se întâmplă cu continuarea producţiei „Furtună pe Bosfor“ VIDEO

Actriţa Evrim Alasya, interpreta personajului Güneş, este cunoscută fanilor serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“ FOTO kanal D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, va avea loc premiera serialului turcesc „Güneş“ (titlu original „Gunesin Kizlari“), povestea impresionantă a unei femei nevoite să facă alegeri dificile, în dublă ipostază, de mamă şi de iubită, informează Kanal D într-un comunicat.

Telespectatorii se vor regăsi în poveştile eroilor principali şi în trăirile acestora, în încercările pline de dramatism şi emoţie prin care vor trece de-a lungul serialului ce va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00.

Actriţa Evrim Alasya, interpreta personajului Güneş, este cunoscută fanilor serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“, după ce aceasta a interpretat rolul sultanei-mamă în tinereţe. Tot în „Suleyman Magnificul“ a jucat şi chipeşul actor Tolga Saritas (n.r. prinţul Cihangir) pe care telespectatorii Kanal D îl vor revedea interpretând rolul lui Ali în „Güneş“.

Iubire dincolo de platourile de filmare 

Şi pentru că „viaţa bate filmul“, cei doi  protagonişti din rolurile principale, actorul Emre Kinay, care îl interpretează pe Haluk Mertoglu, şi Evrim Alaysa, cea care o întruchipează pe Güneş, trăiesc o poveste de dragoste şi în viaţa reală. Pe platourile de filmare, aceştia par să îşi consume discret povestea de iubire, departe de ochii ziariştilor care îi vânează la fiecare pas.

Pentru Evrim Alasya, „Güneş“ a fost rolul care i-a schimbat viaţa. Frumoasa actriţă care interpretează rolul unei mame iubitoare spune că această partitura actoricească a schimbat-o radical, scoţând la iveală instincte materne nebănuite. „Înainte de întâlnirea cu acest rol, nu îmi doream copii, însă, cu trecerea timpului, asumându-mi solul matern din «Güneş» am ajuns să vreau cu ardoare să trăiesc experienţa de mamă şi în realitate“, afirmă actriţa. 

Ce văd telespectatorii în primul episod 

În primul episod, telespectatorii o descoperă pe Güneş (Evrim Alasya), o femeie de 35 ani, mamă a trei copii: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) şi Selin (Hande Erçel), cu caractere total opuse, şi Peri (Miray Akay), mezina familiei. Nimic nu pare să le tulbure fericirea. Cererea în căsătorie din partea renumitului om de afaceri Haluk Mertoglu (Emre Kinay) o surprinde pe Gunes. O încânta ideea acestui mariaj, dar o frământă faptul că fetele ei nu ştiu de existenţa lui Haluk. Iscoditoare, Nazli are nişte bănuieli despre această relaţie secretă. Ele se vor confirma când presa va face publică cererea în căsătorie.

În ciuda tuturor problemelor create de Nazli, care e împotriva acestei relaţii, Haluk este hotărât să nu renunţe la femeia iubita. Omul de afaceri o invită pe Güneş împreună cu fetele ei la casa lui din Istanbul, pentru a le prezenta familiei. Însă decizia sa bruscă de a se căsători va întâmpina reticenţe şi în familia acestuia.

Ce se întâmplă cu „Furtună pe Bosfor“ 

Nu rataţi începând din această seară, de la ora 20:00, serialul „Güneş“,  o poveste seducătoare despre alegeri dificile, dragoste imposibilă şi iubire maternă.

În ceea ce priveşte „Furtună pe Bosfor“,  filmările pentru următorul sezon  vor continua în această toamna în Turcia, urmând ca şi Kanal D să difuzeze noile episoade cât mai curând posibil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: