Grila de toamnă Kanal D: „Vrei să fii milionar?“, „Cash Taxi“ şi „Vulturii de noapte“ FOTO

Grila de toamnă Kanal D: „Vrei să fii milionar?“, „Cash Taxi“ şi „Vulturii de noapte“ FOTO

Teo Trandafir va prezenta „Vrei să fii milionar“ la Kanal D FOTO Kanal D

Kanal D a lansat grila de toamnă din acest an. Printre noile producţii se numără show-ul „Vulturii de noapte“ şi o nouă emisiune dedicată fanilor „Exatlon“, „FanArena“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Exatlon“ a debutat în această seară, de la ora 19.30, cu cel de-al doilea sezon. 
 
În plus, în fiecare fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia vor prezenţa „FanArena“ emisiune dedicată reality-show-ului prezentat de Cosmin Cernat. 
 
O noutate în grila Kanal D din această toamnă va fi show-ul de fiecare vineri, „Vulturii de noapte“, prezentat de Cătălin Cazacu, Victor Slav şi Giani Kiriţă. Late night show-ul va fi difuzat, începând din 7 septembrie, în fiecare vineri, de la 23:15. 
 
Giani Kiriţă, Victor Slav şi Cătălin Cazacu vor fi gazdele unui nou show de noapte de la Kanal D FOTO Kanal D
 
Cel mai longeviv show de cultură generală, „Vrei să fii milionar?“ va reveni în atenţia telespectatorilor, la Kanal D, având-o pe Teo Trandafir ca prezentatoare, pentru a-i premia pe cei mai inteligenţi români. Data lansării show-ului va fi comunicată ulterior.
 
„Cash Taxi“, un quiz show prezentat de Cătălin Cazacu, continuă în fiecare zi, de luni până miercuri de la ora 23:15. În această ipostază, Cătălin Cazacu, fost concurent „Exatlon“  premiază de la volanul taxiului său concurenţii isteţi, care răspund correct întrebărilor acestuia.
 
Cătălin Cazacu va prezenta „Cash Taxi“ la Kanal D FOTO Kanal D
 
Din grila de toamnă nu va lipsi nici serialul turcesc „Mireasă din Istanbul“. Serile de luni şi marţi vor fi dedicate fanilor genului, care vor putea urmări în continuare cel de-al doilea sezon „Mireasă din Instanbul“, de la ora 20:00.     
 
Emisiunile care şi-au cucerit publicul ani la rând, precum „Teo Show“, prezentat de Teo Trandafir şi Bursucu, difuzată în fiecare zi de la 15:00 şi „Te vreau lângă mine“, prezentată de Andreea Mantea, în fiecare zi, de la 13:00, vor continua pe micile ecrane.  
 
Andreea Mantea FOTO Kanal D
 
Grupajele informative ale zilei, Ştirile Kanal D de la 12:00 şi de la 18:45, continuă să ofere cele mai relevante informaţii ale zilei, prin intermediul prezentatorilor Christian Sabbagh, Simona Patruleasa, Silvia Ioniţă şi Ilinca Obădescu. 
 
În fiecare duminică, de la 17:15, „Asta-i România“, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiţă, continuă pe TV cu materiale inedite, realizate în oraşele, dar şi în cele mai îndepărtate colţuri ale României. 
 
În nopţile de weekend, imediat după „Exatlon“, telespectatorii vor putea urmări emisiunea concurs „Roata Norocului“, prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, în fiecare sâmbătă, de la 23:15 şi reality-show-ul „Ochii din umbră“, prezentat de Ernest, în fiecare duminică, de la 23:15. 
 
Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările