Grila de toamnă Kanal D: ce schimbări vor fi şi pe ce programe mizează postul

Grila de toamnă Kanal D: ce schimbări vor fi şi pe ce programe mizează postul

Echia Ştirilor Kanal D

Reprezentanţii Kanal D anunţă programele care alcătuiesc grila de toamnă a postului, printre care un nou serial turcesc şi un nou show, dezvăluind totodată că jurnalele de ştiri, dar şi alte emisiuni vor fi transmise din platouri noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kanal D a investit major în tehnolohie, platouri şi decoruri noi pentru jurnalele de ştiri, emisiunea „Teo Show“ şi pentru noul format de umor „Super Potriveala“. 
 
Începand din 21 august, Ştirile Kanal D vor fi transmise dintr-un platou nou, mult mai luminos şi mai spaţios, pe o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi un pachet grafic complex şi dinamic, anunţă reprezentanţii postului. 
 
Din 28 august, Teo şi Bursucu (foto jos) vor prezenta, de luni până vineri, de la ora 15.00, „Teo Show“.
 
 
Andreea Mantea şi Victor Slav (foto jos) revin cu „WOWBiz“, de luni până joi, de la ora 23.00, iar Ilinca Vandici va da startul noului sezon al competiţiei „Bravo, ai stil!“, de la ora 16.30, urmând ca în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, să fie difuzate galele „Bravo, ai stil!“. 
 
De asemenea, Gabriela Cristea va prezenta „Te vreau lângă mine“, de luni până vineri, de la ora 13.00, şi sâmbătă de la ora 16.00. 
 
 
Serile de duminică vor aparţine emisiunii de reportaje „Asta-i România!“, iar din 27 august, în fiecare duminică, de la 22.00, Ernest îi va urmări pe infideli în noul sezon „Ochii din umbră“.
 
Din 2 septembrie, Kanal D va difuza un nou show de divertisment, „Super Potriveala“, prezentat de George (foto jos), de la ora 20.00. 
 
 
După ce pe 1 septembrie Kanal D va difuza ultimul episod al serialului „Bahar – viaţă furată“, din 4 septembrie, de la ora 20.00, fanii serialelor turceşti vor putea urmări o nouă producţie – „În bătaia inimii“, având-o în distribuţie pe una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe din Turcia, Deniz Kakir. Noua producţie va fi pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 20.00. 
citeste totul despre: