Oana Roman „luptă“ cu 22 de bărbaţi. Duelul audienţelor se dă între partida Grecia-România şi show-ul „Dansez pentru tine“

Oana Roman „luptă“ cu
22 de bărbaţi. Duelul audienţelor se dă între partida Grecia-România şi show-ul
„Dansez pentru tine“

În această seară publicul va fi microbist sau "dansator"?

Partida Grecia-România, care se desfăşoară în această seară, are o miză uriaşă nu numai pentru jucători, antrenori, suporteri şi fotbalul românesc, în general, ci şi pentru televiziunea care transmite meciul: România TV. Principalul concurent va fi Pro TV, care aruncă în luptă „artileria grea“, show-ul „Dansez pentru tine“, ce va avea un invitat special: Oana Roman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meciul, transmis începând cu ora 21.45, se va suprapune cu show-ul „Dansez pentru tine“, difuzat de Pro TV în intervalul 20.30-1.00. De la debutul noului sezon, emisiunea a fost constant lider de audienţă în serile de vineri. Pe lângă dansurile spectaculoase şi duelurile din această ediţie, în ringul visurilor va intra în această seară un invitat special, Oana Roman, care, deşi este însărcinată în şase luni, va dansa pentru un caz umanitar

Meciurile importante susţinute de echipa naţională au atras întotdeauna audienţe uriaşe, fiind o adevărată „binecuvântare“ pentru televiziunea care le-a transmis. După ce postul public a refuzat să cumpere drepturile de difuzare pentru primul meci din barajul pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, România TV a achiziţionat aceste drepturi contra sumei de 250.000 de euro.

Cum partida Grecia-România este una extrem de importantă, România TV ar putea obţine un rating impresionant, chiar dacă este un post de ştiri. Programele televiziunii sunt recepţionate de toţi abonaţii RCS&RDS, Romtelecom şi UPC, iar partida va fi transmisă şi online, pe http://www.romaniatv.net/live. În condiţiile în care postul nu are un comentator sportiv, partida va fi comentată de Emil Grădinescu (comentator Dolce Sport) şi de fostul fotbalist Viorel Moldovan.

Oana Roman şi iubitul ei, Marius, sunt invitaţii speciali ai show-ului „Dansez pentru tine“, difuzat la Pro TV în această seară FOTO Pro TV

Un precedent în ceea ce priveşte un meci de fotbal transmis de o televiziune de ştiri datează din 2006, când Realitatea TV a televizat returul Steaua – Rapid din sferturile Cupei UEFA. Evenimentul a adus audienţe uriaşe şi care a făcut ca audienţa postului să crească constant în următoarele şase luni.

Pagina de media a realizat un top al celor mai urmărite meciuri ale Naţionalei de fotbal în ultimul deceniu.
Partida România – Olanda (TVR 1), din 2005, deţine recordul absolut al audienţei: peste şase milioane de români în fiecare minut (dintre care jumătate din oraşe) se uitau la partida din preliminariile Campionatului Mondial.

Următorul meci în top, cel cu Cehia (TVR 1), tot din 2005, a avut o medie de 4,7 milioane de români, cu 1,3 milioane de telespectatori mai puţin decât confruntarea cu Olanda. Pe locul al treilea în top se află partida România – Bulgaria (TVR 1), din 2006, cu 4,65 milioane de privitori, pe minut, la nivel naţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările