„Gospodarii fără pereche“, mai atrăgători decât „Chefii la cuţite“: show-ul prezentat de Anamaria Prodan a avut o audienţă comparabilă cu „Las Fierbinţi“

„Gospodarii fără pereche“, mai atrăgători decât „Chefii la cuţite“: show-ul prezentat de Anamaria Prodan a avut o audienţă comparabilă cu „Las Fierbinţi“

Anamaria Prodan, la stână, în show-ul „Gospodar fără pereche“ FOTO Pro TV

Reality show-ul „Gospodar fără pereche“ a adus postului Pro TV cifre de audienţă uriaşe, reuşind să umbrească debutul emisiunii culinare „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, dar şi noul serial turcesc difuzat de Kanal D.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Gospodar fără pereche“, noua emisiune de la Pro TV prezentată de Anamaria Prodan, a înregistrat cifre de audienţă comparabile cu ale serialului „Las Fierbinţi“ la nivel naţional, anunţă Paginademedia.ro
 
Show-ul a condus topul audienţelor pe toate categoriile de public – naţional, urban şi comercial –, iar în minutul de aur, de la 20.58, peste 2.7 milioane de români urmăreau reacţiile gospodarilor în momentul citirii scrisorilor.
 
Debutul sezonului patru „Chefi la cuţite“, care a început cu jumătate de oră mai devreme, a plasat Antena 1 pe locul doi în topul audienţelor, la mare distanţă de Pro TV la nivel naţional şi la oraşe. 

Pe de altă parte, noul serial turcesc „În bătaia inimii“ a întrerupt seria de victorii înscrise până acum de astfel de producţii, coborând postul Kanal D pe locul cinci la oraşe şi pe segmentul comercial. 
 
La nivel naţional, „Gospodar fără pereche“ a avut o medie de puţin peste două milioane de telespectatori, în timp ce „Chefi la cuţite“ a avut cifre la jumătate, 1,066 de milioane de români. Podiumul a fost completat de serialul turcesc, care a ţinut în faţa micilor ecrane 521.000 de privitori din întreaga ţară, potrivit Paginademedia.ro
 
La oraşe, show-ul prezentat de Ana Maria Prodan s-a apropiat de un milion de persoane, iar emisiunea jurizată de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu a fost urmărită de 651.000 de orăşeni. 
 
Dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 464.000 au fost cu ochii pe „gospodarii fără pereche“ de la Pro TV şi 379.000 au privit debutul „Chefilor“. 
   
citeste totul despre: