Glumiţe şi ironii între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, în prima ediţie „Uite cine dansează“: „Bună gluma! Râdeţi, vă rog!“, „Zâna cea bună sau rea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au avut de-a lungul timpului mai multe conflicte FOTO Pro TV
Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au avut de-a lungul timpului mai multe conflicte FOTO Pro TV

Debutul emisiunii „Uite cine dansează!“ a fost marcat de o serie de „înţepături“ între vechile rivale Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, pe care, în mod surprinzător, producătorii Pro TV au reuşit să le convingă să lucreze împreună în noul proiect al postului.

Mihaela Rădulescu prezintă, alături de Cabral, noul show de dans de la Pro TV, în timp ce Andreea Marin face parte din juriu, împreună cu Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu. Aşa cum era de aşteptat, din primul episod nu au lipsit schimburi de replici mai mult sau mai puţin ironice între cele două vedete.

Prima ediţie „Uite cine dansează!“ a fost un prilej bun pentru Mihaela Rădulescu de a glumi pe seama disputelor avute de-a lungul timpului cu Andreea Marin. La rândul ei, Zâna a încercat să răspundă cu eleganţă, deşi vizibil deranjată de unele replici ale colegei de breaslă.

După ce au fost prezentate cele 12 perechi de concurenţi, Mihaelei Rădulescu i-a venit rândul să o introducă, ei bine, chiar pe Andreea Marin.

„Iată o premieră absolută! Eu zic să începem cu aplauze pentru a ne face amândouă curaj să vorbim. Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim...Glumesc! E o situaţie pe care trebuie să o trăim aşa cum se va întâmpla, de altfel, nu o să vă vină să credeţi, în fiecare luni de acum încolo. Andreea, bine ai venit!“, a spus Mihaela Rădulescu, primind în schimb un compliment de la Andreea Marin, care i-a spus că „străluceşte“.

Imediat după evoluţia pe scenă a primei perechi, Mihaela Rădulescu a invitat-o pe Zână, în stilul caracteristic, să-şi exprime opinia, dar fără a uita să precizeze de fiecare dată că glumeşte: „Andreea, tot nu-mi revin, trebuie să vorbim în continuare. Glumesc!“ Replica nu a întârziat să apară: „Draga mea, eu nu am nicio problemă, sunt o doamnă, după cum mă ştii.

După dansul Oanei Zăvoranu, criticat dur de Mihai Petre, Mihaela Rădulescu şi-a îndreptat din nou atenţia către Andreea Marin: „Ce spune Zâna cea bună sau rea, să vedem.“ Mai mult, la un moment dat, Rădulescu a catalogat-o drept profesionistă într-ale dansului pe rivala sa, însă ea a negat acest lucru, oferindu-i prezentatoarei şansa de a o taxa: „Mai devreme ai zis că eşti profesionist.“

Un schimb acid de replici a avut loc după valsul vienez prezentat de luptătorul MMA Sandu Lungu şi Raluca Netca. Andreea Marin s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, care de altfel a primit cele mai mari note ale serii, însă Rădulescu i-a spus: „Stai jos că nu este momentul tău, stai jos că este momentul lui Florin. Andreea, aici eu sunt şeful!“. „Aşa te las eu să crezi!“, a fost replica Andreei Marin.

Tensiunile au continuat şi după dansul Ronei Hartner: când Andreea Marin comenta momentul, Răduleasca a împrumutat pistolul din recuzita dansatorilor şi l-a îndreptat spre membra juriului, moment în care aceasta a ironizat-o: „Bună glumă, bună, bună, bună. Râdeţi, vă rog!“. La scurt timp, Mihaela Rădulescu i-a întors ironia, precizând că apreciază oamenii cu simţul umorului.

 

 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite