Gina Pistol va avea doi coprezentatori la Asia Express. Cine sunt aceştia: „Ştiu că mă aşteaptă o perioadă grea“ FOTO

Gina Pistol va avea doi coprezentatori la Asia Express. Cine sunt aceştia: „Ştiu că mă aşteaptă o perioadă grea“ FOTO

Gina Pistol va avea doi co-prezentatori în noul sezon „Asia Express“ FOTO Antena 1

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat cine vor fi prezentatorii celui de-al doilea sezon „Asia Express“. Astfel, alături de Gina Pistol, doi foşti concurenţi vor fi gazdele show-ului de aventură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon „Asia Express“ vine cu şi mai multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol (36 de ani) i se vor alătura Liviu Vârciu (37 de ani) şi Andrei Ştefănescu (41 de ani) care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori, anunţă reprezentanţii postului.  
 
Cei doi vor străbate Sri Lanka şi India pentru a le povesti celor de acasă despre ineditul şi spectaculozitatea acestor locuri. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care concurenţii le au de îndeplinit.
 
„Ne-a plăcut mult prima dată, aşa că am zis să repetăm experienţa. Sincer, vrem să îi vedem pe concurenţi, să stăm şi noi pe margine şi să ne uităm la ei, cred că sunt sechelele cu care am rămas după primul sezon“, spune glumind Andrei. 
 
„Când m-am întors, am zis că nu mai plec în Asia nici măcar în vacanţă. Sper să nu zic la fel şi când mă întorc din India. De data asta, chiar dacă tot aud de trezitul la 4-5 dimineaţa, sper că ne va fi ceva mai bine. Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales că rolul nostru este să cercetăm oamenii şi locurile“, a declarat Liviu Vârciu. 
 
FOTO Antena 1
 
Gina Pistol are experienţa primului sezon, însă noul traseu, Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare. „Asia Express e o super experienţă. Ştiu că mă aşteaptă o perioadă grea, pentru că ritmul este unul extrem de alert, suntem mereu în urma concurenţilor, mereu contracronometru, dar sunt sigură ca va fi foarte interesant şi de această dată şi adrenalina va urca din nou la cote maxime. Sri Lanka şi în mod special India sunt destinaţii  destul de ...complicate, dar abia aştept să le descopăr. Vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă, cu locurile în care ajungem, aşa că reţelele sociale vor fi luate cu asalt!“, a povestit Gina Pistol. 
 
Cântăreţele Raluka (28 de ani), pe numele real Alexandra Raluca Nistor, şi Ana Baniciu (25 de ani) au câştigat primul sezon „Asia Express“, învingându-i pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. După o cursă contracronometru şi o serie de probe dificile, cele două câştigătoare au intrat în posesia marelui premiu – o amuletă în valoare de 30.000 de euro.
 
„Asia Express“ a fost prima oarã difuzat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. 
 
citeste totul despre: