Game of Thrones. La fel ca toată lumea, Lena Headey a sperat la un final mai tragic pentru Cersei: dezvăluirile actriţei

Game of Thrones. La fel ca toată lumea, Lena Headey a sperat la un final mai tragic pentru Cersei: dezvăluirile actriţei

Lena Headey a avut una dintre cele mai apreciate interpretări din serial FOTO HBO

Actriţa Lena Headey a recunoscut că şi-ar fi dorit un sfârşit mai dramatic pentru personajul ei negativ din „Game of Thrones“, Cersei Lannister, însă mărturiseşte şi că s-a împăcat cu ideea şi că a ajuns la concluzia că a fost finalul perfect. Atenţie, următorul text conţine spoilere din episodul 5!

Cersei Lannister, poate unul dintre cele mai urâte şi iubite personaje negative din istoria televiziunii, a murit în penultimul episod „Game of Thrones“ sub dărmăturile Fortăreţei Roşii, simbol al puterii ei distrus de dragonul controlat de Daenerys Targaryen. Cersei şi-a găsit sfârşitul în braţele fratelui şi iubitului ei, Jaime Lannister. 
 
Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, actriţa Lena Headey, care a fost încă de la debutul serialului lăudată pentru interpretarea de excepţie, a vorbit despre ultimele clipe ale personajului ei. 

„A început acest sezon final prinsă într-o pânză pe care singură a creat-o, cum face de obicei Cersei. Este nefericită până la disperare şi tot ce se întâmplă devine mai real ca niciodată pentru ea. Începe să piardă controlul asupra situaţiei. Ea a distrus toate alianţele, legăturile, dragostea. I-a fost dintotdeauna sortit să fie singură. Şi până în ultima clipă este, ca întotdeauna, în negare“, a explicat Headey. 
 
Actriţa a mărturisit şi că în momentul în care a citit scenariul episodului a avut sentimente mixte şi şi-ar fi dorit ca finalul să fie diferit pentru Cersei: „Mi-aş fi dorit să aibă parte de o scenă măreaţă, de un final mai dramatic sau de o scenă în care să se lupte cu cineva“.
 
De altfel, nici fanii „Game of Thrones“ nu au fost prea încântaţi de sfârşitul personajului negativ, fiind de părere că a scăpat „prea ieftin“ pentru toate câte a făcut. 

Totuşi, Headey spune că a ajuns la concluzia că a fost finalul perfect după ce a discutat îndelung cu Nikolaj Coster-Waldau, actorul care îl portretizează pe Jaime Lannister: „Cu cât am vorbit mai mult despre acea scenă, cu atât mai mult mi se părea că este sfârşitul perfect pentru ea. Ei au venit împreună pe lume şi acum o părăsesc tot împreună“. 
 
„Cred că este important că Jaime a avut o şansă la libertate, cu Brienne, şi în sfârşit s-a eliberat de Cersei, ceea ce cred că a încântat publicul. Mai cred că cea mai mare surpriză este că el s-a întors la ea. Cersei realizează cât de mult îl iubeşte şi cât de mult el o iubeşte. Este cea mai adevărată legătură pe care a avut-o. În final, le este menit să fie împreună“, a mai spus actriţa.
 
În ultimul moment, uitându-se la fratele ei şi aşteptându-şi sfârşitul, „este poate pentru prima dată când Cersei îşi găseşte pacea“, consideră spune Headey.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: