Game of Thrones. La fel ca toată lumea, Lena Headey a sperat la un final mai tragic pentru Cersei: dezvăluirile actriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lena Headey a avut una dintre cele mai apreciate interpretări din serial FOTO HBO
Lena Headey a avut una dintre cele mai apreciate interpretări din serial FOTO HBO

Actriţa Lena Headey a recunoscut că şi-ar fi dorit un sfârşit mai dramatic pentru personajul ei negativ din „Game of Thrones“, Cersei Lannister, însă mărturiseşte şi că s-a împăcat cu ideea şi că a ajuns la concluzia că a fost finalul perfect. Atenţie, următorul text conţine spoilere din episodul 5!

Cersei Lannister, poate unul dintre cele mai urâte şi iubite personaje negative din istoria televiziunii, a murit în penultimul episod „Game of Thrones“ sub dărmăturile Fortăreţei Roşii, simbol al puterii ei distrus de dragonul controlat de Daenerys Targaryen. Cersei şi-a găsit sfârşitul în braţele fratelui şi iubitului ei, Jaime Lannister. 

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, actriţa Lena Headey, care a fost încă de la debutul serialului lăudată pentru interpretarea de excepţie, a vorbit despre ultimele clipe ale personajului ei. 

„A început acest sezon final prinsă într-o pânză pe care singură a creat-o, cum face de obicei Cersei. Este nefericită până la disperare şi tot ce se întâmplă devine mai real ca niciodată pentru ea. Începe să piardă controlul asupra situaţiei. Ea a distrus toate alianţele, legăturile, dragostea. I-a fost dintotdeauna sortit să fie singură. Şi până în ultima clipă este, ca întotdeauna, în negare“, a explicat Headey. 

Actriţa a mărturisit şi că în momentul în care a citit scenariul episodului a avut sentimente mixte şi şi-ar fi dorit ca finalul să fie diferit pentru Cersei: „Mi-aş fi dorit să aibă parte de o scenă măreaţă, de un final mai dramatic sau de o scenă în care să se lupte cu cineva“.

De altfel, nici fanii „Game of Thrones“ nu au fost prea încântaţi de sfârşitul personajului negativ, fiind de părere că a scăpat „prea ieftin“ pentru toate câte a făcut. 

Totuşi, Headey spune că a ajuns la concluzia că a fost finalul perfect după ce a discutat îndelung cu Nikolaj Coster-Waldau, actorul care îl portretizează pe Jaime Lannister: „Cu cât am vorbit mai mult despre acea scenă, cu atât mai mult mi se părea că este sfârşitul perfect pentru ea. Ei au venit împreună pe lume şi acum o părăsesc tot împreună“. 

„Cred că este important că Jaime a avut o şansă la libertate, cu Brienne, şi în sfârşit s-a eliberat de Cersei, ceea ce cred că a încântat publicul. Mai cred că cea mai mare surpriză este că el s-a întors la ea. Cersei realizează cât de mult îl iubeşte şi cât de mult el o iubeşte. Este cea mai adevărată legătură pe care a avut-o. În final, le este menit să fie împreună“, a mai spus actriţa.

În ultimul moment, uitându-se la fratele ei şi aşteptându-şi sfârşitul, „este poate pentru prima dată când Cersei îşi găseşte pacea“, consideră spune Headey.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite