Galele Live „Vocea României“: Cum au cântat concurenţii şi care sunt cei opt semifinalişti. Pro TV şi-a revenit în audienţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-urile live au început, emoţiile au crescut, iar miza este din ce în ce mai mare la Vocea României. 12 concurenţi din cele patru echipe au luptat vineri pentru un loc în semifinală, însă numai opt merg mai departe şi sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Pro Tv a fost aseară lider de audienţă pe toate segmentele de public, după ce în ultimele săptămâni „Vocea României“ a fost depăşită la nivel naţional şi urban de serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul“ de la Kanal D.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiţia în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audienţă de la 20.55, cea mai bună competiţie a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români. 

Primul show live a adus vineri un spectacol plin de dinamism, distracţie, emoţie, energie, vibraţie şi surprize. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga, împreună cu concurenţii din echipele lor, au pregătit momente complexe pentru a cuceri publicul, Pavel Bartoş a adus foarte multă voie bună pe scena vocilor, iar V Reporter-ul Lili Sandu le-a transmis telespectatorilor informaţii din camera magenta. 

Loredana şi Mihai Mărgineanu, împreună cu banda Agurida, le-au făcut românilor o surpriză şi au deschis primul show live. Artiştii au cântat melodia „Iac-aşa! Ai ce trebuie!“, lansată de Pro TV pe 1 decembrie, odată cu aniversarea de 21 a postului de televiziune.

Echipa Smiley

Echipa lui Smiley a urcat prima pe scenă şi a adus trei concurenţi extrem de talentaţi, cu voci formidabile. Alexandru Muşat nu a renunţat la chitară, a cântat piesa „Tennessee Whiskey“ şi a transmis foarte multă sensibilitate. Antrenorii l-au felicitat pentru alegere, pentru bucuria pe care le-a oferit-o şi i-au recomandat să nu renunţe la blues.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Alexandru Musat - Tennessee Whiskey pe vocearomaniei.protv.ro

Ramona Nerra a interpretat o piesă solicitantă, „Respect“, şi a adus atmosfera anilor ’60 pe scenă. Vocea ei a sunat extraordinar, iar momentul prezentat a fost apreciat de toţi antrenorii. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Ramona Nerra - Respect pe vocearomaniei.protv.ro

Sebastian Seredinschi a urcat pe scenă determinat şi a cântat o melodie emoţionantă, „Versace on the floor“. Chiar dacă a răguşit în timpul interpretării şi nu a reuşit să aibă cea mai bună reprezentaţie din acest sezon, Sebastian a primit sfaturi preţioase şi complimente pentru parcursul lui în competiţie. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Sebastian Seredinschi - Versace on the floor pe vocearomaniei.protv.ro

„M-am bucurat de fiecare moment al vostru şi vă mulţumesc că aţi ales să fiţi parte din echipa Smiley. Sunt foarte curios cum au votat oamenii. Sper că le-a plăcut ceea ce noi le-am pregătit în seara asta. Mă bucur că noi am deschis ediţia, aţi fost energici, frumoşi şi efervescenţi“, le-a transmis Smiley celor trei concurenţi.

Votul publicului, prin SMS şi în aplicaţia Vocea României, l-a trimis în semifinala competiţiei pe

, iar Smiley a decis: „Am să merg mai departe cu

Ramona Nerra

!“

Echipa Loredana

Seara a continuat cu echipa Loredana, care a prezentat trei momente echilibrate din punct de vedere vocal. Howard Dell a interpretat în stil propriu melodia „Isn’t she lovely“ şi a primit laude din partea antrenorilor.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Howard Dell - Isn't she lovely pe vocearomaniei.protv.ro

Andreea Ioncea a cunoscut succesul până acum, dar a venit la „Vocea României“ hotărâtă să obţină marele trofeu şi să impresioneze. A cântat vineri melodia „Vision of love“, iar antrenorii au avut păreri diferite în ceea ce priveşte emoţia pe care a reuşit să o transmită prin reprezentaţia ei, însă la final toţi au fost de acord că are o voce puternică şi o tehnică foarte bună.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Andreea Ioncea - Vision of love pe vocearomaniei.protv.ro

Ştefan Roşcovan a cântat o piesă în care se regăseşte, „Incomplete“, şi a fost preferatul lui Tudor, Smiley şi Moga din echipa Loredanei, deoarece a avut stare şi a transmis perfect mesajul melodiei. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Stefan Roscovan - Incomplete pe vocearomaniei.protv.ro

„Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi reuşit să faceţi în această seară un spectacol plin de emoţie, energie, dar şi de dragoste. Pentru fiecare a fost câte o lecţie cântecul pe care l-a cântat, o lecţie de viaţă. Îmi doresc ca publicul în această seară să mă ajute şi să ia decizia corectă“, a spus Loredana.

Favoritul publicului din echipa Loredana a fost, în primul show live Vocea României,

Ştefan Roşcovan

, iar Lori a ales: „Voi merge mai departe cu

Andreea Ioncea

.“

Echipa Tudor

Echipa lui Tudor Chirilă a fost reprezentată vineri de trei voci puternice, care au făcut scena să vibreze. Teodora Buciu a trecut prin emoţii puternice şi a interpretat magistral aria „Lascia ch’io pianga“ şi a creat un moment înălţător, fiind prima dată când un concurent a cântat opera la „Vocea României“.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Teodora Buciu - Lascia ch'io pianga pe vocearomaniei.protv.ro

Robert Botezan a reuşit să surprindă şi de data aceasta cu interpretarea piesei „The sound of silence“, a creat un moment puternic, plin de semnificaţii, şi a reuşit să transforme o piesă clasică în ceva nou.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Robert Botezan - The sound of silence pe vocearomaniei.protv.ro

Iuliana Dobre a cântat vineri o melodie care i-a arătat partea vulnerabilă, „Help“. Antrenorii i-au apreciat atât vocea, cât şi apariţia, ambele spectaculoase, şi s-au bucurat de pofta cu care concurenta a cântat. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Iuliana Dobre - Help pe vocearomaniei.protv.ro

„Alegerea e foarte grea, încerc să fac calcule, dar trebuie să vină acel impuls, care nu e niciodată corect, ci e subiectiv. Vă mulţumesc! Suntem legaţi unii de alţii, lanţul e încă legat între mine şi voi. Mai bine vine plicul şi vedem“, a spus Tudor.

Voturile publicului au mers de data aceasta către

Teodora Buciu

, cu care ne revedem vinerea viitoare în semifinala Vocea României, iar alegerea lui Tudor a fost: „Orice decizie aş lua, voi trebuie să vă bucuraţi unul pentru celălalt... Robert Botezan!“.

Echipa Moga

Echipa lui Marius Moga a încheiat primul show live Vocea României cu trei reprezentanţi de seamă. Alexandru Baroc a cântat o melodie sensibilă, „You are not alone“, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea originală şi a primit laude, dar şi sfaturi utile pentru viitor.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Alexandru Baroc - You are not alone pe vocearomaniei.protv.ro

Ionuţ Trif a vrut să le arate tututor că are o voce unică şi a cântat piesa „Numai una“. Reprezentaţia lui rock a fost apreciată, iar antrenorii i-au lăudat timbrul vocal puternic.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Ionut Trif - Numai una pe vocearomaniei.protv.ro

Ioana Ignat a făcut tot posibilul să cucearească publicul cu o melodie sensibilă, „Je t’aime“, pe care a interpretat-o impecabil. Concurenta a strălucit, iar Smiley şi Tudor i-au apreciat calităţile vocale extraordinare. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Ioana Ignat - Je t'aime pe vocearomaniei.protv.ro

„Sunteţi foarte simpatici. Mă bucur foarte tare că v-au ieşit momentele, ma bucur că în sfârşit o să aflu ce îşi doresc oamenii de acasă şi vă mulţumesc că aţi vrut să faceţi parte din echipa mea“, a spus Moga.

Publicul a votat şi a ales-o pe

Ioana Ignat

să meargă mai departe, iar decizia lui Moga a fost: „O să merg mai departe cu

Ionuţ Trif

.“

Ca o recapitulare, în urma voturilor publicului, dar şi a deciziei antrenorilor, cei opt concurenţi care merg în semifinală sunt: Alexandru Muşat şi Ramona Nerra din echipa Smiley, Ştefan Roşcovan şi Andreea Ioncea din echipa Loredana, Teodora Buciu şi Robert Botezan din echipa Tudor şi Ioana Ignat şi Ionuţ Trif, din echipa Moga.

Vinerea viitoare, de la 20.30, concurenţii vor lupta în semifinala Live „Vocea României“ şi vor aduce pe scenă reprezentaţii fabuloase, pentru a ajunge la sufletele românilor şi a-i convinge că merită voturile lor, care îi pot trimite mai departe în competiţie, în lupta finală pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Telespectatorii pot descărca gratuit aplicaţia Vocea României, din App Store şi Google Play şi pot avea acces la toate noutăţile despre concurenţi şi antrenori. Cei care participă la jocurile LIVE au posibilitatea să obţină titlul de „Cel mai mare fan Vocea României“ şi să câştige locuri în marea finală. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite