Gala Primetime Emmy Awards 2014 va avea loc pe 25 august

Gala Primetime Emmy Awards 2014 va avea loc pe 25 august

Premiile Emmy se vor decerna cu o lună mai devreme FOTO bkmag.com

Gala Primetime Emmy Awards 2014, în cadrul căreia sunt decernate cele mai importante trofee din industria de televiziune americană, va avea loc luni, 25 august, au anunţat, marţi, reprezentanţii Academiei de televiziune, arte şi ştiinţe (Academy of Television Arts & Sciences) şi ai postului NBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Reuters, această dată reprezintă o surpriză, întrucât gala Primetime Emmy Awards avea loc în mod tradiţional într-o seară de duminică, la sfârşitul lunii septembrie.
 
Cea de-a 66-a ediţie a Primetime Emmy Awards va fi difuzată în direct de postul NBC, deţinut de Comcast Corp. Organizatorii vor anunţa în viitorul apropiat numele prezentatorului principal al galei şi numele producătorilor show-ului din acest an.
 
Modificarea datei la care sunt decernate aceste trofee a fost efectuată pentru a evita o suprapunere cu emisiunea „Sunday Night Football“, a precizat purtătorul de cuvânt al postului NBC. „Sunday Night Football“, un program de televiziune difuzat săptămânal în timpul sezonului NFL (National Football League), a obţinut o audienţă medie de 21,7 milioane de telespectatori în sezonul 2013 - 2014, ocupând locul al doilea în topul celor mai mari audienţe din televiziunea americană.
 
Gala Creative Arts Emmy, unde sunt acordate trofee în categoriile tehnice şi de producţie, va avea loc în acest an duminică, 16 august. Show-ul este de obicei difuzat la televiziunea americană la o dată ulterioară - care nu a fost deocamdată anunţată.
 
Gala Primetime Emmy Awards din 2013, prezentată de Neil Patrick Harris, unul dintre protagoniştii serialului de comedie „How I Met Your Mother“, produs şi difuzat de postul CBS, a avut o audienţă de 17,6 milioane de telespectatori. La acea gală, producţia „Breaking Bad“ s-a impus la categoria Cel mai bun serial - dramă, iar show-ul „Modern Family“ a fost desemnat învingător la categoria Cel mai bun serial - comedie.
 
Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de „premiile Emmy“, până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul „primetime“ a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.
 
Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi FOX.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: