Găinuşă şi Dezbrăcatu’ prezintă „Cronica Cârcotaşilor“ alături de o fetiţă de 12 ani

Găinuşă şi Dezbrăcatu’ prezintă „Cronica Cârcotaşilor“ alături de o fetiţă de 12
ani

Dezbrăcatu’ ;i Mihai Găinuşă dau startul campaniei „Pune-ţi o dorinţă!“ FOTO Prima TV

Prima TV a lansat campania „Pune-ţi o dorinţă!“ prin care aduce publicul mai aproape de vedetele preferate. Primii care vor trece la fapte sunt Cârcotaşii. Ei au ales să-i îndeplinească dorinţa Teodorei Oroş din Vama (Satu Mare). Fetiţa în vârstă de 12 ani şi-a dorit să formeze un trio împreună cu Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ la „Cronica Cârcotaşilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă


După mai bine de o lună, în care telespectatorii au avut posibilitatea să-şi surprindă vedetele cu cereri inedite, a venit momentul ca acestea să înceapă să îndeplinească dorinţele. Mesajele primite au fost cât se poate de variate, de la fani care şi-au invitat starurile preferate la ei acasă, până la persoane care şi-au exprimat dorinţa de a face parte din echipa unei emisiuni şi nu numai.

Cârcotaşii îi îndeplinesc Teodorei dorinţa chiar în ediţia de miercuri a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, difuzată la prima TV de la 20.30. „Să ştiţi că nu o să regretaţi că aţi ales dorinţa mea. O să fac o figură bună“, le-a transmis micuţa celor doi prezentatori, Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’.

Pentru celelalte vedete ale postului, campania „Puneţi o dorinţă!“ continuă, aşa că telespectatorii care îşi doresc să petreacă o zi cu starul preferat pot trimite mesajele lor la http://dorinte.primatv.ro/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările