Gabriela Cristea revine pe micile ecrane pentru o nouă emisiune matrimonială. La ce televiziune va fi difuzată: „Sunt pregătită să o iau de la capăt“ FOTO

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane pentru o nouă emisiune matrimonială. La ce televiziune va fi difuzată: „Sunt pregătită să o iau de la capăt“ FOTO

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane FOTO Kanal D

Gabriela Cristea, fosta prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine“, de la Kanal D, revine în televiziune, după o perioadă îndelungată în care a fost în concediu de maternitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a avut neînţelegeri cu vechea televiziune la care aceasta era angajată, Kanal D, şi după ce a fost înlocuită de către Bianca Drăguşanu pentru moderarea emisiunii „Te vreau lângă mine“, prezentatoarea a decis să revină în televiziune, după perioada îndelungată în care a fost în concediu de maternitate. 
 
Astfel, Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune matrimonială la Antena Stars, alături de bandul soţului ei, Tavi Clonda, potrivit Click.ro. 
 
„Gabriela era de mai mult timp în negocieri cu mai multe posturi TV. A acceptat ce i-au propus cei de la Antena Stars, pentru că ea a pus condiţia să vină la pachet cu soţul ei. Nu va mai avea nici pe departe salariul din Kanal D, căci postul din Băneasa nu are bugete atât de mari pentru angajaţi, dar ambii au loc de muncă şi cel mai important lucrează din nou, aşa cum şi-au dorit, împreună“, au declarat pentru Click.ro  surse din interiorul postului.
 
„Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte“, a declarat şi Gabriela Cristea, potrivit Pagina de Media. 
 
Bianca Drăguşanu a preluat definitiv ştafeta prezentării emisiunii matrimoniale „Te vreau lângă mine“ de la Kanal D, dupa ce Gabriela Cristea a luat o pauză de televiziune odată cu venirea pe lume a primului ei copil.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: