Fratele lui Elon Musk l-a scos din minţi pe un prezentator Fox News. Jurnalistul a ţipat şi l-a scos de pe post: „Crezi că telespectatorii mei asta vor să audă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fratele lui elon musk foto captura fox news

Kimbal Musk, fratele mai mic al lui Elon Musk şi membru în consiliul de administraţie al Tesla, a reuşit să-l scoată din minţi pe un prezentator al postului de televiziune american Fox News. Atât de tare s-a enervat jurnalistul încât l-a scos de pe post. Internauţii sunt însă de părere că atitudinea lui Musk nu a fost deloc întâmplătoare, acesta dorind să-l ia peste picior pe interlocutorul său. Evident, filmarea s-a viralizat.

Mai puţin celebru decât fratele său care a fumat marijuana în timpul unui interviu recent, Kimbal Musk a intrat în direct la postul Fox News în cadrul rubricii de business realizată de Stuart Varney. Să zicem că lucrurile nu au mers deloc conform planului. Cel puţin al celui gândit de prezentator. Tesla a fost în centrul a numeroase discuţii în ultimul an, iar recent a fost anunţat faptul că Elon Musk va fi înlocuit în funcţia de preşedinte al companiei de Robyn Denholm. Evident, prezentatorul a încercat să obţină detalii de la Kimbal, care este membru al board-ului de conducere Tesla. 

În schimb, bărbatul, care este bucătar şi antreprenor, a apărut în direct „înarmat“ cu un zâmbet larg şi cu o pălărie de cowboy. El a făcut doar câteva comentarii generice despre Tesla, dar a vorbit foarte mult despre Plant A Seed Day/Ziua în care plantăm o sămânţă, eveniment ce va avea loc în martie 2019. 

După numeroase încercări eşuate de a-l angrena în discuţia despre Tesla, Stuart Varney a izbucnit, ridicând tonul, pentru ca în cele din urmă să-i taie microfonul şi să întrerupă legătura, potrivit Newsweek

„Salutare şi mulţumesc pentru invitaţie. Sunt foarte entuziasmat de Plant A Seed Day“, a spus Kimbal încă de la început. 

„Stai puţin, stai puţin, ştiu că vrei să vorbim despre Plant A Seed Day, înţeleg complet, dar uite, Kimbal, tu eşti în board-ul de conducere al Tesla“, l-a întrerupt Varney, încercând să centreze discuţia în jurul companiei, „şi acum aveţi un nou şef. Ai discutat cu ea până acum? Încearcă să fie discretă?“

„Sunt foarte încântat de viitorul Tesla. Pe 20 martie 2019 noi vom planta o sâmânţă, vom convinge mii de familii, milioane de familii să planteze câte o sămânţă...“, a fost replica lui Kimbal Musk. 

Vizibil exasperat, prezentatorul i-a amintit din nou interlocutorului său despre înlocuirea fratelui său cu femeia de afaceri australiană, care ţine prima pagină a ziarelor şi reprezintă şi motivul pentru care a fost invitat în emisiune. „Trebuie să-mi spui, încearcă să fie o prezenţă discretă? Ai intrat în contact cu ea? Ce spune? Ce va face la conducere?“, a insistat realizatorul Fox News. 

La rândul lui, Musk a insistat, dar pe subiectul său: „Sunt foarte fericit pentru viitorul Tesla. Lasă-mă să-ţi spun despre un copil din Chicago...“

   

  

Varney nu a mai rezistat şi a izbucnit pe un ton ridicat: „Uite cum stau lucrurile, ăsta este cel mai vizionat program de ştiri din domeniul afacerilor şi avem această reputaţie pentru că prezentăm ştirile zilei şi oferim detalii despre ele. Acum aş vrea să ştiu ce se întâmplă cu Tesla având în vedere schimbarea conducerii. Poţi răspunde la această întrebare? Nu am nevoie să ştiu că tu eşti foarte fericit pentru viitorul Tesla, am nevoie să ştiu ce face noul vostru preşedinte din această poziţie“.

Dar, din nou, Kimbal Musk a promovat Plant A Seed Day: „Ce mi-ar plăcea să împărtăşesc este că sunt foarte fericit de viitorul Tesla şi Plant A Seed Day din 2019 va aduna laolaltă mai multe companii din America“. 

„Ah, serios? Tu chiar crezi că telespectatorii mei vor să afle despre Plant A Seed Day? Pe bune?“, a ţipat prezentatorul Fox News. Răzând, Musk a replicat: „Plant A Seed Day va fi grozavă, va fi minunată!“

„Bine, bine, închei emisiunea. Îmi pare rău, dar sunt responsabil de audienţa mea. Îmi pare rău că trebuie să închei, dar nu mă voi lăsa folosit“, a concluzionat prezentatorul şi a întrerupt legătura. 

Cei care au văzut momentul, devenit viral, sunt însă convinşi că Kimbal Musk a făcut pur şi simplu mişto de prezentatorul Fox News. Numeroase glume au apărut în mediul online. De pildă: „Poate că Varney vrea să vorbească doar despre Tesla, dar după ce am văzut asta şi eu vreau să vorbesc doar despre #PlantASeedDay“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite