FOTO VIDEO Revelionul 2013 la TV: momente penibile, controverse şi eşecuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Iacob a oferit un recital pentru telespectatorii RTV. Captură FOTO România TV
Paula Iacob a oferit un recital pentru telespectatorii RTV. Captură FOTO România TV

Documentarul erotic difuzat de TVR 2 şi Revelionul cu Paula Iacob sunt doar două dintre alegerile mai puţin inspirate ale televiziunilor pentru noaptea dintre ani. Audienţele şi comentariile postate de români pe reţelele de socializare arată preferinţele, dar şi nemulţumirile lor cu privire la programele TV de Revelion.

Propunerea inedită a postului TVR 1 din acest an, Revelionul interactiv, nu s-a bucurat de prea mare succes în rândul telespectatorilor. Românii au avut posibilitatea de a alege programul pentru Revelion, din trei concepte. Opţiunile au putut fi exprimate până la data de 30 decembrie, prin sms. Câştigătorul a fost programul „Piaţa Revelionului 2013“, realizat de Elena Ştirbescu şi Dan Manoliu şi prezentat de matinalii de la Radio 21: Orlando, DJ Andy, Manuel Dinculescu şi Anca Maco. Doar puţin peste 1.000 de telespectatori şi-au exprimat opinia, potrivit reportervirtual.ro. Primul program a obţinut în jur de 650 de voturi, iar cel de-al doilea aproximativ 330, foarte puţini telespectatori optând pentru cea de-a treia variantă. De altfel, a existat şi un scandal între echipa câştigătoare şi cea care s-a clasat pe locul al doilea, cea din urmă făcând acuzaţii că „s-a umblat la voturi“, potrivit aceleiaşi surse.

Costul sms-ului (un euro) şi faptul că nu au existat premii prin intermediul cărora să fie încurajată votarea justifică lipsa de interes a telespectatorilor pentru Revelionul interactiv al TVR. Programul oferit de TVR s-a clasat abia pe locul 4 în preferinţele telespectatorilor, după Antena 1, Pro TV şi Kanal D.

Paula Iacob la RTV

România TV a difuzat în noaptea dintre ani imagini de la petrecerea dată de Paula Iacob în vila pe care o deţine. Aceasta a dansat toată noaptea alături de musafirii ei, iar la cumpăna dintre ani, a oferit invitaţilor şi telespectatorilor un minirecital. Aceasta a interpretat melodii ale franţuzoaicei Edith Piaf. Irina Loghin, Gheorghe Turda şi Gheorghe Zamfir au cântat oaspeţilor Paulei Iacob. 

Imagini explicite la TVR 2

Imediat după miezul nopţii, la 00.15, postul TVR 2 a lăsat la o parte pretenţiile de televiziune culturală şi a difuzat filmul documentar franţuzesc „Crazy Horse“. Acesta prezintă poveştile dansatoarelor unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din lume, „Crazy Horse“, deschis în 1951 la Paris. Fireşte, documentarul este interzis minorilor. El a fost difuzat după fimul românesc „Filantropica“ şi a durat o oră.

Sărut între Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu

Revelionul de la Pro TV a fost presărat din plin cu scene erotice, mai mult sau mai puţi apreciate de telespectatori. Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu le-a oferit un dans provocator, iar la sfârşitul acestuia s-au sărutat pătimaş. Anul trecut, la „Dansez pentru tine“, Roxana Ionescu a captat atenţia tabloidelor după ce s-a sărutat cu coregrafa sa înainte de marea finală, tot la sfârşitul unui dans.

sarut 2

Andreea Tonciu, Simona Sensual şi Laurette sunt alte trei vedete care au oferit telespectatorilor imagini indecente la Revelionul de la Pro TV.

bianca dragusanu

Corsetul Andreei Tonciu s-a dovedit a fi prea mic. El i-a lăsat de câteva ori sânii la vedere în timpul unui dans lasciv.

Un alt spectacol fierbinte oferit de Pro TV a fost dansul Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Cei doi s-au dezbrăcat de inhibiţii pe scenă şi au dansat foarte lasciv. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite