FOTO VIDEO Florin Ristei, câştigătorul „X Factor“: „E începutul revenirii mele. Asta mi-am dorit“

FOTO VIDEO Florin Ristei, câştigătorul „X Factor“: „E începutul revenirii mele. Asta mi-am dorit“

Vizibil emoţionat şi plin de energie aşa cum este recunoscut, Florin Ristei, câştigătorul sezonului trei al emisiunii „X Factor, a declarat pentru „Adevărul“ că marele titlu marchează revenirea sa pe scena muzicală FOTO Victor Arvunescu

Florin Ristei, devenit celebru pentru hitul din copilărie „Ea este Dana“, a fost desemnat marele câştigător al sezonului cu numărul trei al show-ului „X Factor“. Acesta a declarat pentru „Adevărul“ că momentul este prielnic revenirii sale pe prima scenă a industriei muzicale din România, lucru pe care şi l-a dorit odată cu participarea în acestă emisiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Ristei şi Alex Maţaev, ambii din echipa Deliei şi preferaţii publicului, au fost actorii ultimului duel din cel de-al treilea sezon „X Factor“. În urma voturilor, gălăţeanul Florin Ristei, fostul component al trupei Amicii, a fost desemnat câştigătorul trofeului, dar şi al premiului în valoare de 120.000 de euro.

„Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs şi abia acum o să-mi măsor puterile“, spunea Florin în timpul concursului. Iar efortul i-a fost răsplătit de public care, în urma exprimării preferinţelor, l-a desemnat marele câştigător al finalei celui de-al treilea sezon „X Factor“. De altfel, puterile fostului solist Amicii tocmai au crescut, talent-show-ul fiind rampa de lansare către revenirea acestuia în atenţia publicului.

Vizibil emoţionat şi plin de energie aşa cum este recunoscut, Florin Ristei, câştigătorul sezonului trei al emisiunii „X Factor, a declarat pentru „Adevărul“ că marele titlu marchează revenirea sa pe scena muzicală, acesta fiind, de altfel, scopul principal al artistului odată cu participarea la concurs. „Absolut, e începutul, sper, al revenirii mele. Asta mi-am dorit de la început să fie“, a declarat el la finalul ultimei gale.

Florin Ristei FOTO Victor Arvunescu

Florin a mai spus că este recunoscător pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, iar marele premiu nu contează atât de mult precum sărbătoare alături de cei dragi. „N-am cuvinte, dacă ar fi să caracterizez concursul doar aş tăcea şi mi-aş exprima recunoştinţa pentru tot ce am păţit aici. Mare premiu e ultima mea grijă acum, abia aştept să sărbătoresc cu colegii şi cu prietenii mei, banii o să ştiu să-i cheltui după aia, nu e o problemă“, a continuat el.

Acesta nu a uitat să mulţumească celor care l-au votat şi i-au conferit titulul „X Factor“ cu o sintangmă devenită de acum celebră, „1313 Ristei“. „Le mulţumesc că m-au votat la 1313, acum nu mai contează numărul, dar aşa o să rămână «1313, Ristei». Le mulţumesc din suflet, doar datorită lor am câştigat“, a încheiat el.

Alex Maţaev, concurentul clasat pe locul al doilea nu s-a arătat dezamăgit de deznodământul finalei şi a mărturisit că scopul lui a fost de a intra la inimile telespectatorilor, lucru pe care, de altfel, l-a şi reuşit. „Nu pot să zic ce a însemnat concursul ăsta, pot să zic ce a fost important în concurs. Important a fost să ajung la sufletele oamenilor şi, bănuiesc, că acest lucru s-a împlinit. În continuare o să o fac doar pentru ei. Mai departe... o să fac multe! “, a spus şi moldoveanul Alex Maţaev pentru „Adevărul“.

Rockerul Alex Maţaev a ales pentru duelul final melodia „I don't wanna miss a thing“, a celebrei formaţii Aerosmith, şi a fost apreciat la unison de cei trei membrii ai juriului. „Bed of Roses“ a fost melodia cu care Florin Ristei a încheiat „duelul vocilor“ de la „X Factor“.

Publicul a decis că Florin Ristei merită marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Câştigătorul a încheiat seara cu piesa „Fairytale“, a lui Norway Alexander Rybak, marele câştigător al concursului Eurovision 2009.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: