FOTO Un cuplu gay intră în competiţie la „Patru nunţi şi o provocare“

FOTO Un
cuplu gay intră în competiţie la „Patru nunţi şi o provocare“

Cuplul gay format din Mihai şi Daniel va avea o ceremonie simbolică la „Patru nunţi şi o provocare“ FOTO Pro TV

În cea de-a doua ediţie a emisiunii „Patru nunţi şi o provocare“, difuzată miercuri şi joi, la Pro TV, telespectatorii vor fi martorii unei uniuni în rit protestant ai cărei protagonişti sunt Daniel şi Mihai, doi bărbaţi care luptă pentru relaţia lor de 14 ani. În urma ceremoniei, Daniel şi Mihai îşi unesc simbolic destinele şi nu beneficiază pe teritoriul României de drepturile pe care le au persoanele căsătorite.

Ceremonia cuplului gay va fi difuzată în ediţia de joi a show-ului „Patru nunţi şi o provocare“, de la 20.30. Alături de Daniel Şi Mihai, în competiţia pentru o lună de miere în Sharm el-Sheikh intră Nicuşor Coroamă, cel pe care telespectatorii ProTv îl cunosc din cel de-al doilea sezon al show-ului MasterChef, şi Geta, protagoniştii unei nunţi tradiţionale bucovinene, Oana şi Peter, care demonstrează că tradiţiile româneşti pot face casă bună cu cele scoţiene şi Vera şi Cristian, care mizează pe o nuntă ieşită din tipare.

De profesie regizori, Daniel şi Mihai şi-au imaginat petrecerea prin care aduc tuturor la cunoştinţă faptul că vor să-şi petreacă restul vieţii împreună ca pe un spectacol de teatru cu tema „Visul unei nopţi de vară“. Visul lor devine realitate cu ajutorul pastorului Diane Fisher, reprezentant al Metropolitan Community Church (MCC). 

În 1968, Troy Perry a fondat în Los Angeles prima congregaţie MCC, care se adresează în special lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi familiilor şi comunităţilor transsexuale şi militează pentru drepturile lor. MCC a devenit o confesiune protestantă internaţională care are 222 de biserici afiliate în 37 de ţări, cele mai răspândite fiind în SUA şi Canada.

Nu mică va fi mirarea mireselor atunci când află că vor fi invitate la o ceremonie religioasă care are în centrul atenţiei doi miri de acelaşi sex, cu atât mai mult cu cât nu au mai participat niciodată la o astfel de petrecere. Mai mult decât atât, Oana şi Geta se întreabă dacă mirii Daniel şi Mihai se vor săruta şi chiar declară că li se va face rău dacă vor vedea aşa ceva. 

Care este nunta care va primi cel mai mare punctaj şi cine va pleca în fabuloasa lună de miere din Sharm el Sheikh, puteţi afla miercuri şi joi, de la 20.30, la Pro Tv. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: