FOTO Românii au divertisment. Ce ne-aduce primăvara la TV

FOTO Românii
au divertisment. Ce ne-aduce primăvara la TV

Dacă începutul de an a adus în peisajul TV multe reluări şi ştiri despre impozite, accize sau starea vremii, primăvara vine cu un „cod roşu“ de divertisment. Talent-show-urile, serialele de comedie, emisiunile de umor şi concursurile predomină în grila de primăvară ale posturilor TV.

Începând din această săptămână revin în grilele de primăvară ale principalelor posturi generaliste emisiuni, show-uri şi seriale consacrate, dar şi producţii noi. Cuvântul de ordine: divertismentul. 

De câţiva ani, talent-show-urile sunt producţiile favorite ale publicului român, iar Pro TV mizează pentru a patra oară pe „Românii au talent“, emisiune care începe, vineri, 14 februarie. Şi dacă vă gândiţi că le-aţi văzut pe toate (talentele), Andi Moisescu vă asigură că mai sunt multe surprize. „S-ar putea să fie cel mai mare sezon anul acesta. În fiecare an plecăm cu emoţie la drum, iar după ce duci ulciorul de trei ori la apă ţi-e teamă. Am descoperit nişte lucruri extrem de spectaculoase. Am schimbat şi oraşele, iar anul ăsta, după mine, Chişinăul e marele hit, cu surprize mari de tot“, a declarat el pentru „Adevărul“.

Serile de joi sunt dedicate la Pro TV comediei româneşti. Astfel, din 13 februarie, de la 20.30, începe al cincilea sezon al serialului „Las Fierbinţi“. În aceeaşi zi, de la 21.30, Paul Ipate are parte de „O săptămână nebună“, cel mai nou serial Pro TV, care îi mai are în distribuţie pe Horaţiu Mălăele, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin şi Diana Cavallioti.

Paul Ipate şi Diana Cavallioti FOTO Pro TV

Iar începând din 18 martie, în fiecare marţi, de la 20.30, noi bucătari amatori îşi vor demonstra talentul culinar în faţa pretenţiosului juriu de la „MasterChef“.

Vedete pro Antena 1

Şi în noua grilă a Antenei 1 divertismentul va ocupa un loc important, iar comedia va fi preponderentă. Două emisiuni de umor sunt deja confirmate pentru sfârşitul lunii februarie: „iComedy“ (prezentat de Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea) şi „Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor“, show ce marchează revenirea în televiziune a grupului Vacanţa Mare. Ambele producţii vor fi „dirijate“ de regizorul Iura Luncaşu („Numai iubirea“, „Inimă de ţigan“, „Regina“ şi „Pariu cu viaţa“), unul dintre oamenii de bază ai trustului Pro, recent transferat în trustul Intact.

În plus, o a treia emisiune ar putea intra în grilă, conform Pagina de Media, dacă negocierile se încheie cu succes. Astfel, „Serviciul Român de Comedie“ ar putea fi transmis la Antena 1 şi nu la Pro TV.

Emisiunile-concurs deja intrate în preferineţe publicului, „Te cunosc de undeva“ şi „România dansează“ revin în grila postului Antena 1 cu noi sezoane. De sâmbătă, 15 februarie, noi transformări spectaculoase vor avea loc în platoul „Te cunosc de undeva“, iar protagoniştii sunt Alex Velea, Nicole Cherry, Florin Ristei, Alex Maţaev, Andreea Bănică, Elena Ionescu (Mandinga), Raluka şi Doru Todoruţ (Deepcentral). Şi în juriu au avut loc schimbări, iar cei care vor da note sunt acum unii dintre foştii concurenţi: Monica Anghel, Delia, Pepe şi Andrei Aradits.

La începutul lunii martie va debuta al doilea sezon al talent show-ului „România dansează“, dar locul lui Mihai Bendeac în juriu a fost luat de Connect-R. Recent transferat de la Prima TV, Horia Vîrlan va fi membru al juriului într-un show culinar pentru copiii pasionaţi de gătit, „Junior Chef“, care va începe tot în martie.

Dive şi Eurovision la TVR

Şi postul public de televiziune aşteaptă primăvara pentru a lansa noua grilă, o dată cu finala Selecţiei Naţionale Eurovision, care va avea loc pe 1 martie. Emisiunea „Preţuieşte viaţa“, a Andreei Marin, a fost păstrată în proiectul de grilă, iar Iuliana Tudor revine în ziua de vineri cu emisiunea „O dată-n viaţă“. În schimb, Ramona Bădescu şi emisiunea pe care o prezenta, „Duminica în familie“, nu vor mai reveni la TVR.


„Suleyman Magnificul“, o dată pe săptămână


Serialul „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“ revine mâine cu un nou sezon la Kanal D. Producţia turcească va difuzată doar în zilele de marţi, de la ora 20.00. Intrigile continuă la palatul sultanului, iar noile episoade vor aduce multe răsturnări de situaţie şi personaje puternic conturate. Vor fi noi atentate la viaţa sultanei Hurrem (Meryem Uzerly), iar aceasta va descoperi în ultimul moment secrete uluitoare. Relaţia dificilă dintre surorile lui Suleyman (Halit Ergenc, foto), Sah şi Hatice, va întreţine curiozitatea telespectatorilor. 

Prima TV se relansează cu Florin Călinescu

Prima TV se relansează în martie cu o grilă complet nouă, în care se vor regăsi emisiuni noi, dar şi show-uri relansate, potrivit paginademedia.ro. Televiziunea îşi va păstra poziţionarea ca post de divertisment, iar noile achiziţii demonstrează acest lucru. Florin Călinescu şi Mihai Bendeac sunt doar câteva dintre numele mari care vor fi implicate în noile proiecte Prima TV.

Claudia Schiffer, unul dintre invitaţii celebri ai lui Florin Călinescu la „Chestiunea zilei“

Telespectatorii vor putea urmări în curând câteva formate noi, iar unul dintre acestea este „Ce gândesc femeile“, un show în care patru tinere cu tipologii diferite vor comenta subiectele zilei. „Căsătoriţi din prima/Married at first sight“, este o altă noutate, un format internaţional de tip reality-show, în care sunt urmărite trei cupluri. Protagoniştii se vor cunoaşte abia în faţa ofiţerului stării civile.

Din vechea grilă rămân show-uri precum „Cronica Cârcotaşilor“, „Schimb de mame“ şi „Trăsniţii“, iar „Cireaşa de pe tort“ va avea un alt prezentator după plecarea lui Horia Vîrlan la Antena 1. Actorul Mihai Bendeac se întoarce şi el la postul care l-a făcut celebru, dar va avea o emisiune de umor nouă. Andrei Boncea se va ocupa de două producţii la Prima TV: emisiunea „Mondenii“, care va fi relansată, şi un sitcom nou.

Florin Călinescu va face din nou emisiunea care l-a consacrat, „Chestiunea zilei“, dar va relua şi pastilele de satiră pe care le realiza la Pro TV. „Chestiunea zilei“ va reveni însă, abia din toamnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: