FOTO Pro TV a pus „sare“ pe rana audienţelor Antenei 1: „Dansează printre stele“, locul trei la nivel naţional

FOTO Pro TV a pus „sare“ pe rana audienţelor Antenei 1: „Dansează printre stele“, locul trei la nivel naţional

Horia Brenciu a plasat „Danseaza printre vise“ pe locul al treilea în topul audienţelor FOTO Antena 1

„Dansează printre stele“, show produs de Mona Segall la Antena 1, s-a situat pe poziţia a treia la nivel naţional în topul audienţelor, cu cifre mai slabe decât în ediţia precedentă. Pro TV şi-a menţinut poziţia de lider, cu filmul „Salt“, iar Kanal D, cu două emisiuni, a completat topul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul „Dansează printre stele“ s-a clasat pe locul al treilea în topul audienţelor la nivel naţional, după filmele rulate de Pro TV şi două emisiuni ale postului turcesc Kanal D. Pe intervalul celor patru ore de show, Pro TV a obţinut o medie de 1,4 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări, fiind urmat de Kanal D, urmărit de 905.000 de persoane. Antenei 1 i-a revenit locul al treilea, cu o medie de 835.000 de privitori din întreaga ţară. Comparativ cu ediţia precedentă, show-ul a înregistrat cifre mai mici, când emisiunea avea pe acelaşi tronson 968.000 de telespectatori, arată Paginademedia.ro.

Pe intervalul primului film Pro („Salt“, cu Angelina Jolie), emisiunea de pe Antena 1 s-a situatat tot pe locul al treilea, cu 952.000 de persoane. În această perioadă, Pro TV a înregistrat 1,9 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări, iar Kanal D a fost pe locul secund cu 1,3 milioane de privitori, potrivit datelor oferite de Paginademedia.ro.

La nivelul publicului de la oraşe, Antena 1 a fost pe locul al doilea cu 560.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV şi-a păstrat primul loc cu 830.000 de persoane. Pe intervalul filmului Pro, Antena 1 a avut 642.000 de privitori, iar Pro TV 1,1 milioane de telespectatori.

În ceea ce priveşte publicul comercial (n.r. - cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani), Antena 1 a avut cifre de audienţe la jumătate (264.000 de telespectatori) faţă de Pro TV (540.000 de telespectatori). Pe intervalul cu „Salt“, 710.000 persoane erau pe Pro TV, iar pe Antena 1 erau 270.000.

Cele mai importante momente ale show-ului „Dansează printre stele“

În cel de-al treilea episod al show-ului „Dansează printre stele“ perechea formată din Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic a fost eliminată. Grav accidentată la piciorul stâng, Elenei i s-a interzis  să danseze, dar ambiţia coregrafei a fost mai presus de durere. Cu toate acestea, echipa nu a reuşit să convingă juriul, exigentul Mihai Petre fiind de părere că cei doi „au dansat pe lângă ritm“. 

Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic au fost eliminaţi FOTO Antena 1
 
„Aţi dansat pe lângă ritm tot timpul, iar păcatul suprem în dans este să dansezi pe lângă muzică“, a declarat Mihai Petre, în timp ce Jojo i-a lăudat pentru frumuseţe şi senzualitate, ceea ce a atras imediat o nouă reacţie din partea lui Mihai, care a concluzionat că „aici au venit să danseze, nu să defileze“. 
 
Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, cea de-a doua echipă aflată în pericolul de a fi eliminată, îşi continuă aşadar drumul spre finala emisiunii şi spre marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. „Mie îmi place perechea asta“, a spus Mihai, „e o pereche echilibrată şi au dansat slow fox în caracter“. 

Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru FOTO Antena 1 
 
Toate dansurile de ieri seară au adus concurenţilor foarte multe complimente, inclusiv din partea lui Mihai Petre, care a recunoscut că este plăcut suprins de evoluţia perechilor. Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă s-au sincronizat perfect în timp ce au dansat vogue, cu toate că nu se vedeau unul pe celălalt, iar Igor Munteanu a apreciat şi a punctat tocmai acest lucru. „Voi sunteţi un cuplu de campioni, sunteţi stelele mele preferate, Alina, eşti foarte talentată atunci când dansezi“, le-a spus şi Jojo.
 
Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă FOTO Antena 1 
 
Nicolai Tand şi Elena Andreianu (Lena) au combinat pe ringul de dans ingredientele pe care le cunosc cel mai bine: pasiunea pentru gătit şi cea pentru dans. Pentru ei s-a dovedit a fi reteţa perfectă, iar Igor i-a şi mărturisit lui Nicolai că „atmosfera de bucătărie ţi-a priit“, făcând referire la faptul că a fost ceva mai relaxat pe ringul de dans. Lena a fost admirată pentru că „nu se lasă“ şi ţine să scoată la iveală calităţile de dansator ale partenerului ei. 

Nicolai Tand şi Elena Andreianu FOTO Antena 1 
 
Speak şi Cocuţa au dominat ringul cu un pasodoble dramatic. Dacă Jojo a admirat-o foarte mult pe Cocuţa, spunându-i că este foarte expresivă, Mihai Petre a apreciat că au dansat, într-adevăr, pasodoble, dar a precizat că, de multe ori, „Cocuţa a fost toreadorul“. Igor a mărturisit că Speak şi Cocuţa încă nu s-au găsit unul pe altul cu adevărat şi, deşi îi urmăreşte deja de trei ediţii, simte că ceva nu se leagă până la capăt pe ringul de dans. 
 
Speak şi Cocuţa FOTO Antena 1 
 
Tot pasodoble, dar de data aceasta în stil rock, au dansat şi Raluka şi Lilian Cărăuş, care au fost foarte apreciaţi. „Lilian, tu eşti extrem de talentat, iar tu, Raluka, îi faci faţă foarte bine“, i-a încurajat Jojo. 

Raluka şi Lilian Cărăuş FOTO Antena 1 
 
Quickstep-ul lui Muneer şi al Stelei Domniţanu a stârnit admiraţia lui Bruce, fost concurent, aflat în această ediţie la masa juriului. „Bravo, v-aţi descurcat foarte bine“, le-a spus acesta. Mihai Petre a remarcat însă tot ce a fost în neregulă: „Poziţia ta, Muneer, este groaznică. Trebuie să stai drept, natural şi să te mişti în spaţiul tău de dans“, l-a atenţionat acesta. Şi Igor i-a reproşat lui Muneer faptul că „ai alergat numai în urma ei, nu cu ea“. 
 
Muneer şi Stela Domniţanu FOTO Antena 1 
 
Luiza Comşa şi Mihai Ristea au dansat tot quickstep, iar Igor a recunoscut că este surprins plăcut de ceea ce a văzut, pentru că cei doi s-au sincronizat mai bine ca niciodată. „E bine că aţi ales şi voi să rămâneţi în caracter şi să faceţi quickstep“, a precizat Mihai, care însă a avut şi o serie de reproşuri. 
 
Mihai Ristea şi Luiza Comşa FOTO Antena 1 
 
„Aţi fost extraordinari de expresivi“, asta au auzit de la Jojo Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruje, care au dansat vals lent legaţi la ochi. Până şi Mihai Petre a recunoscut: „M-aţi suprins plăcut de data asta, aţi dansat vals lent, sincer, mă aşteptam să faceţi un dans vio...lent“. 
 
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruje FOTO Antena 1 
 
Multe laude au cules şi Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, care au cucerit juriul cu tangoul lor. „Cel mai frumos dans din seara asta. Aţi intrat în scenă ca şi când aţi fi coborât dintr-un film“, a declarat Jojo.
 
Cosmin Seleşi şi Maria Popescu FOTO Antena 1 
 
Şi Alina Eremia şi Iuri Ribac au strălucit în timp ce au dansat cha cha, iar Bruce i-a mărturisit artistei că ar fi făcut cu siguranţă o carieră în dans dacă nu s-ar fi apucat de cântat. „Am văzut doi dansatori, am văzut aceeaşi energie, îmi lăsaţi impresia că sunteţi relaxaţi când dansaţi şi îmi place asta“, a recunoscut şi Igor Munteanu. „A fost unul dintre cele mai bune dansuri din seara asta“, a spus Mihai Petre. 

Alina Eremia şi Iuri Ribac FOTO Antena 1

Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa sunt cele 10 perechi care „Dansează printre stele“ la Antena 1. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: