FOTO Ce pregăteşte Mona Segall în „Iadul Bucătarilor“

FOTO Ce pregăteşte Mona Segall în „Iadul
Bucătarilor“

Două echipe se vor întrece în „Iadul Bucătarilor“ FOTO Antena 1

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, show-ul culinar care va începe în curând la Antena 1, presupune o adevărată desfăşurare de forţe şi un decor impresionant. O echipă de aproximativ 200 de oameni îi monitorizează non-stop pe cei 20 de concurenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 20 de concurenţi muncesc sub supravegherea celor trei membri ai juriului – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu - într-un decor impresionant, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere.
Proiectat de arhitectul Petre Ţalea, decorul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ are 1.500 de metri pătraţi şi este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării şi casa în care stau concurenţii pe toată durata concursului, casă formată din living, patru dormitoare şi terasă cu jacuzzi.

Mimi Nicolae şi Alex Petricean, doi foşti concurenţi la „Masterchef“, s-au alăturat şi ei echipei şi vor fi sous chefi în bucătăria show-ului.
Împărţiţi în două echipe, cei 20 de concurenţi au la dispoziţie două bucătării dotate cu utilităţi de ultimă oră, care conţin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecţie (şase tăvi), dar şi câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare şi blendere.


În două astfel de bucătării şi materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că în bucătăria „Hell’s Kitchen“ se lucrează cu ingrediente autohtone sau importate: legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, muşchi de vită Black Angus etc. Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox şi cupru, iar servirea se face în vase de porţelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic şi, după o zi de muncă în „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, aproape 200 de obiecte, de la tunici, şorţuri sau feţe de masă merg la curăţat.

Şi din punct de vedere al tehnologiei folosite la filmări, show-ul produs de Mona Segall se poate lăuda cu cifre impresionante. Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează şi monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără oprire. Concurenţii sunt filmaţi cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice.

Echipa de producţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, coordonată de producătorul general Mona Segall, numără între 150 şi 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni şi marţi, pune la bătaie cel mai mare premiu oferit la un show de gen din România – 80.000 de euro şi un contract cu un restaurant de top din Capitală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: